Ezúttal egy francia webáruházban bukkant fel a PlayStation 5

Azt nem tudni, hogy esetleg bénáznak-e az adott szivárogtató cégek, vagy csak így akarnak némi hírverést a PS5-nek és a saját webshopjuknak, ám az Amazon után egy újabb boltnál is felbukkant az idén megjelenő konzol.

Lassan célegyenesbe fordulunk, hiszen egyre közeledik az év vége, ráadásul nem hinnénk, hogy a Sony az utolsó pillanatra hagyja majd a PlayStation 5 megjelenését. Ezt mindenképpen megelőzi majd egy előrendelési szakasz is, és erről árulkodik az is, hogy egyre több helyen felbukkan a konzol, hiszen az áruházak valószínűleg már kaptak némi információt.

Ez lehet a helyzet az egyik legnagyobb francia webáruházzal, a Carrefour-ral is, ahol átmenetileg aktiválták a konzol előrendelésével kapcsolatos oldalt. Eszerint hamarosan elindulhat majd az előrendelési szakasz, ennek keretében pedig 399 euróért lehet hozzájutni a PlayStation 5 Digital Edition-höz, még az optikai meghajtóval ellátott verzióért 499 eurót kérnek.

Ez nagyjából 138 és 172 ezer forintnak felel meg, ám itthon várhatóan ennél kicsit drágábban juthatunk majd hozzá, tekintve hogy az áfa mértéke itthon 27%, szemben a franciaországi 19,6%-kal. Reméljük hamarosan a Sony is megerősíti majd az ezeket árcédulákat, hiszen jóval barátibbnak tűnik, mint az Anmazonon felbukkant 599 fontos ár.

Az áruházban egyébként több tartozik is megjelent, így a gamepad, az ehhez való töltő, egy webkamera és a beharangozott távirányító is, az árukat pedig egységesen 49,90 euróra taksálja a webshop.

Forrás: BGR

Szólj hozzá