Ezzel a külsővel érkeznek majd az idei iPhone-ok

Egyre közelebb kerülünk a szeptemberhez, amikor is az Apple bemutatja majd az idei iPhone szériát a világnak, ám a kiszivárgott információk alapján már most borítékolható a kinézet, amit most egy felvételen is megtekinthetünk.

A videón úgynevezett “dummiek” láthatóak, melyeket az eddig kiszivárgott információk alapján gyártottak le. Ez tehát még nem teljesen hivatalos kinézet, ám nagyon pontosan vissza szokták adni a végleges dizájnt, és egybevág a hamarabb kiszivárgott képekkel is. A Videót a Mobile Fun nevű tech oldalnak köszönhetjük, és az iPhone 11, 11R és 11 Max készülékek házát láthatjuk rajta.

A házakat egyébként Kínában gyártották le (ki gondolta volna), és a dimenziók meggyeznek a 2018-as széria méreteivel, csak természetesen már az új, négyzet alakú kamera szigetet láthatjuk rajtuk. Az olcsóbb iPhone 11R dupla kamerát kap majd, ám ennek ellenére ugyanakkora kiemelkedést kapott, mint a nagy tesók.

A két másik iPhone érdekesebbnek tűnik, hiszen háromszög alakban helyezkedik el a tripla kamera. Ezek állítólag 12 MP-es szenzorok lesznek, és az elsődleges kamera optikai képstabilizátorral is rendelkezik majd. A második egy telefotó lencse lesz, amely akár 2X-es optikai zoomra is képes lesz, míg a harmadik szenzor ultra széles látószöggel rendelkezik.

Elől komolyabb meglepetés nem érhet minket, bár egyes hírek szerint egy kicsit nagyobb notch-csot kapunk majd. Ez a komolyabb szenzorok miatt kell, hiszen 7 MP-es szenzorról 12 MP-ra vált a gyártó, és a Face ID is sokkal pontosabb lesz a pletykák szerint.

A  bemutató elvileg szeptember 12-én (csütörtök) lesz, és azon a hétvégén már elő is rendelhetjük a készülékeket, melyek várhatóan 20-án kerülnek majd forgalomba. A iPhone 11 szériával együtt mutatkozhat majd be az Apple Watch 5. szériája és egy 10,2 colos iPad is.

Forrás: PhoneArena

Szólj hozzá