A Facebook új időrabló funkciót vezet be

Biztosan te is jártál már úgy, hogy az e-mailek és közösségi oldalak nézegetése közben magad sem tudod hogyan, de már eljutottál odáig, hogy majdnem vásárolsz egy bluetooth-os lendkerekes macskaszoptatót, vagy éppen órákat töltesz el teljesen értelmetlenül.

A Facebook egyik alap funkciója a hírfolyam, ami már amúgy is rengeteg idejét veszi el az embernek, azonban a cég még több figyelmet szeretne, ezért hamarosan már két üzenőfal információáradatát dolgozhatjuk fel. Az egyiken az általunk követett ismerősök és oldalak bejegyzéseit láthatjuk, és mivel az alkalmazás nem jelenít meg mindent, így viszonylag hamar be is zárjuk friss hír híján.

Hamarosan megjelenik majd az Explore (felfedezés) fül, és ez az oldal fogja tartalmazni a másodlagos hírfolyamot ami tele lehet érdekességekkel és véget nem érő friss tartalommal. Sok ember így is több időt tölt a közösségi oldalakon mint ami szükséges, de Mark Zuckerberg tervei szerint még ez az elkeserítően magas érték is további növekedésnek indul majd. Biztosan olyan jó lesz ez nekünk?

Forrás: Mashable

Szólj hozzá