Fekete pénteket tart a Play Áruház is

A Black Friday-ből a Google sem akar kimaradni, így hatalmas akciókkal várja a felhasználókat. Akár 50-80%-os kedvezmények is elérhetőek lesznek, ráadásul nem csak játékokra, hanem minden másra is.

A legjobb hír egyébként, hogy itt nem kell majd korán kelni, és “kamu” készletekért küzdeni, hiszen november 23-tól egészen 27-ig elérhetőek lesznek az akciók. Rengeteg játék lesz 80%-kal leárazva, mint például a Call of Duty: Black Ops Zombies, LEGO Ninjago: Shadow of Ronin, LEGO Jurassic World, Farming Simulator 16. Akiket pedig a játékok nem hoznak tűzbe, azok se keseredjenek el, hiszen rengeteg applikáció is akciós áron lesz elérhető.

Emellett a filmek szerelmeseinek is kedveskednek, mivel egy kiválasztott film árából 50%-os kedvezményt adnak, és 25%-ot egy adott sorozatra. A kölcsönzés is kedvezményes lesz, így mindössze 99 centért tudjuk majd ezt megtenni. Ezek az akciók egyébként csak november 25-ig tartanak.

A könyvek rajongói 5 dolláros kedvezményt vehetnek majd igénybe, ráadásul ezek is alaposan le lesznek értékelve. Összességében elmondható, hogy a Google-nél mindenkire gondoltak, és szuper ajánlatokkal rukkoltak elő a fekete péntek alkalmából.

Forrás: Androidcentral

Szólj hozzá