Fél kiló arannyal mutatta be az iPhone 11 Pro változatát a Cavia

A Caviar brand bizonyára már sokak számára ismerősen hangzik, hiszen ők szokták különböző nemesfémekkel és drágakövekkel ellátni a csúcsmobilokat, melyeket utána horrorisztikus árakon értékesítenek, és nincs ez másképp a legújabb iPhone esetében sem.

A Caviar bemutatta a legfrissebb szériáját, amely természetesen az iPhone 11 Pro készülékre épül. A termékcsalád a Discovery névre hallgat, és a Naprendszert választották tematikának. A legdurvább változat a Solarus lett, és a mobil hátulja nem kevesebb, mint fél kilogramm aranyat tartalmaz.

Természetesen ez az árcédulán is látszik, hiszen 70.400 dollárért lehet megvásárolni, amely nagyjából 21 millió forintnak felel meg. Ha valakinek kevés az alap tárhely és nagyobb kijelzőre vágyik, akkor az iPhone Pro Max 512 GB-os változatát is kérheti, ám ekkor már 71.520 dolcsit kell leszurkolnia.

Természetesen érkezett néhány “olcsóbb” változat is,  melyekhez már 8.000 dollár körül lehet hozzájutni. Ezek a Mars, a Terra és a Luna névre hallgatnak, és állítólag tényleg tartalmaznak némi kőzetet, amelyek a Marsról, a Holdról és különböző meteoritokból származnak.

Idén már a portfólióját is bővítette a gyártó, így az Apple Watch termékekből is készült spéci változat. Ezek exkluzív mivoltát megőrizve, mindössze néhány darab kerül forgalomba belőlük. A készülékek idén is rendkívül látványosak lettek, ám a magas ár miatt ezek továbbra sem a földi haladók számára készültek.

Forrás: Caviar

Szólj hozzá