Féláras akciót indít az LG a Velvet mobiljára

Az LG szeretné ismét felfuttatni a mobilos üzletágát, ezt pedig a Velvet névre hallgató mobillal kezdi meg, amely mellé egy remek akciót is hirdetett Dél-Koreában.

Az LG végül hamarabb tárta a nagyközönség elé a legújabb készülékét, a Velvetet. A dizájn teljesen megújult, és a letisztult, sallangmentes kinézetre helyezték a hangsúlyt. Árban sem szálltak el, hiszen várhatóan 735 dollárért lehet majd hozzájutni, amely a mai 1000-1200 dolláros árak mellett egész barátinak tűnik.

A hazai piacon egyébként elég kelendőek a mobiljaik, a Velvet pedig szintén nagyon sikeres lehet majd.  Ha pedig ez nem lenne elég, még egy remek akciót is kínálnak a vásárlóik számára. Akik ugyanis megvásárolják a Velvetet, és két éven keresztül használják azt, jókora kedvezményt kapnak majd az akkor aktuális LG mobilból.

Ez az akció akár az 50%-ot is elérheti, amennyiben visszaadják a cégnek a régi mobiljukat. Az emberek nagyjából két évente cserélik a mobiljukat, így pedig gyakorlatilag fél áron lehet majd hozzájutni az LG aktuális csúcsmobiljához. Sajnos egyelőre csak Dél-Koreában lehet igénybe venni az akciót, ám hátha később Európában is kínálnának majd hasonlót, hiszen hasonlóval bizonyára rengeteg vásárló választaná az ő mobiljukat.

Az LG Velvet egyébként kifejezetten jónak tűnik. A Qualcomm középkategóriás chipje, a Snapdragon 765G került bele, amely már 5G támogatással is rendelkezik. Mellé 8 GB memória és 128GB tárhely tartozik, az akkumulátor pedig 4.300 mAh-s. A tripla kamera is ígéretes, és kíváncsian várjuk az első teszteredményeket, hogy hogyan is teljesítenek ezek a gyakorlatban.

Forrás: ZDNet

Szólj hozzá