Felbukkant a Sony Xperia 5 Plus

Néhány hónappal a Sony Xperia 5 bemutatása után máris befutott egy videó a Plus változatról, amely külsőre kifejezetten jól néz ki, és egy korrekt hardverrel párosítva egy minden igényt kielégítő csúcsmobil lehet.

Ahogy azt már megszokhattuk, ismét a népszerűbb szivárogtatóknak (OnLeaks, SlashLeaks) köszönhetjük a leleplező videót, amelyen a Sony következő flagship modelljének CAD renderelése látható. A Sony Xperia 5 Plus hasonlóan szögletes dizájn kapott mint a sima változat, de szerintünk ez kifejezetten jól áll neki.

A 6,6 colos OLED kijelző elsőre elég nyurgán fest a 21:9-es kijelzőaránnyal, de legalább képes kiemelkedni a tömegből. A kávák oldalt egész minimálisak, ám alul és felül azért kapunk némi keretet, de legalább kihasználták, mivel ide került egy sztereó hangszórópár illetve a szelfikamera is.

Az ujjlenyomat-olvasó a mobil jobb oldalán található, és kapunk dedikált kameragombot is. Remek hír, hogy bár az elődről lehagyták, ám az Xperia 5 Plus esetében már nem marad le a jack aljzat. Reméljük a fotósképességeit sem hanyagolják el, mert a modulok számában nem lesz hiány, hátra ugyanis quad kamera került.

Az elődbe a Qualcomm tavalyi SoC-ja került, ám ez már természetesen a Snapdragon 865-tel a motorháztető alatt érkezhet. Arról még nincs hír, hogy mikor érkezhet, de aki ezt szeretné, annak majd mélyen a zsebébe kell nyúlnia, mivel már a sima változat is 275 ezer Ft környékén nyitott.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá