Felfedték a OnePlus Nord CE 3 Lite fontosabb specifikációit

Jövő héten, április 4-én leplezik le hivatalosan a OnePlus Nord CE 3 Lite-ot, ami sok szempontból komoly előrelépés lesz az elődhöz viszonyítva, de azért akadnak hiányosságai is. A telefonnak már van saját weboldala, amelyen megtekinthetők a készülék főbb jellemzői.

Kezdjük akkor a legnagyobb gyengeséggel: Qualcomm Snapdragon 695 hajtja majd az okostelefont, akárcsak az elődjét. Ennek kevésbé örülünk, az viszont dicséretes, hogy a lapkakészlet mellé 8 GB RAM, valamint 128 GB belső tárhely kerül.

Az okostelefon hátoldalán 64 helyett 108 megapixeles elsődleges képrögzítő foglal helyet, amely natívan támogatni fogja a 3x zoomot. A fő kamerán kívül lesz még két másik érzékelő is, ezek típusát nem tudni, a korábbi modell két további 2 megapixeles segédszenzort kapott, valószínűleg most is így fog történni.

Az előlapot egy 6,72 hüvelykes, 120 Hz-es IPS LCD megjelenítő fogja uralni, Full HD+ felbontással. A gyártó szerint a készülék kiválóan alkalmas játékra, nyilván tudnánk velük vitázni, mindenesetre az OxygenOS 13.1 rendszer, amelyet a mobil futtatni fog, rendelkezik néhány optimalizációs beállítással, amelyek segíthetnek a cél érdekében.

A OnePlus Nord CE 3 Lite borítása alá 5000 mAh kapacitású akkumulátor kerül, amelyet 67 wattos, vezetékes töltéssel lehet majd táplálni. A gyártó ígérete szerint mindössze 30 perc a töltőn elegendő kakaót biztosít egy egész napos turnushoz.

A készülék szürke és sárga árnyalatokban lesz majd kapható, de hogy mennyiért, azt egyelőre nem tudni. A tavalyi model 310 eurós áron került forgalomba, még mindig kapható nálunk is, nem lennénk meglepődve egy áremelésen, de ha így is történik, reméljük nem fog majd túl vastagon az a bizonyos ceruza.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá