Feltűnt a színen a Nokia 5.2

Korábban már lehetett hallani a Nokia 5.2 készülékről, ami most ismét feltűnt, mégpedig egy NPU jelentésben, amiből kiderült, hogy a telefon nemrégiben keresztülment az FCC szokásos tanúsítványi eljárásán. A mobil a procedúra során a TA-1214 modellszámot viselte.

Bár az FCC dokumentumok nem igazán szoktak bőbeszédűek lenni, ezúttal egészen sok minden napvilágra került a telefonról. A Nokia 5.2 térbeli jellemzői például 157,69 x 75,41 mm-esek lesznek – a vastagság nem ismert-, míg a megjelenítő 6,1 colos képátlóval fog rendelkezni. Nem csupán a TA-1214 modell szerepelt a felsorolásban, hanem a TA-1206 is, ami a mobil duál SIM kártyás verziója, illetve a TA-1211, amiről egyelőre nem tudni semmit, a TA-1209 viszont nagy valószínűséggel az indiai piacra szánt verziója a készüléknek.

Igen nagy az esélye annak, hogy a belépőszintű Nokia 2.3 társaságában mutatják be a Nokia 5.2-t, amit leginkább a középkategóriába lehetne sorolni. Az előbbiről nagyon keveset tudunk, de bizonyos feltételezések szerint a belsejében egy MediaTek Helio A22 lapkakészlet végzi majd a számításukat, és általánosságban véve a két készülék nem sokban fog különbözni egymástól. Az is napvilágra került, hogy a Nokia 5.2 burkolata alatt 3920 mAh kapacitású akkumulátor végzi majd a készülék energiaellátását. Jelen pillanatban ennél többet nem nagyon lehet tudni a Nokia 5.2-ről, ám a sikeresen teljesített tanúsítványi eljárások arra utalnak, hogy az okostelefon hamarosan bemutatásra kerül.

Egyébként a korábbi szóbeszédekben és szivárgásokban a készüléknek 48 megapixeles hátlapi kamerát, Zeiss által tervezett optikát, valamint OZO hangrendszert jósoltak a bennfentesek.

Forrás: GizChina

Szólj hozzá