Feltűnt a színen a Realme GT Neo 3T, ami a korábbi Neo 3 új verziója

Nem telt el sok idő azóta, hogy megjelent a Realme GT Neo 3, de máris készül a telefon módosított változata a színfalak mögött. A mobil a Realme GT Neo 3T néven fog futni, ha hihetünk az értesüléseknek, és miután bizonyos hivataloknál megkapta a forgalomhoz szükséges tanúsítványokat, most az egyik legnépszerűbb benchmark alkalmazás adatbázisában is megjelent.

A Realme GT Neo 3T a Geekbench oldalán tűnt fel, és az itt látható adatok szerint a készülék – ellentétben az eredeti GT Neo 3 modellel – egy Snapdragon 870 lapkakészlettel működik. Az alapmodell belsejében MediaTek Dimensity 81000 chipset végzi a számításokat.

Persze lehetnek többféle memória és tárhely konfigurációk, a tesztelt okostelefonban 8 GB RAM teljesített szolgálatot, miközben Android 12 operációs rendszert futtatott a gyártó házon belül fejlesztett Realme UI 3.0 felületével kiegészítve. Egyébként a mobil hozta a papírformát, az egymagos mérések során 1003, a többmagos tesztekben pedig 2607 pontot szerzett.

Egy másik adatbázis szerint a Realme GT Neo 3T 64 megapixeles elsődleges kamerával debütálhat, beszélnek továbbá egy 16 megapixeles előlapi képrögzítő egységről is. A korábbi tanúsítványi eljárások dokumentációiból pedig azt is tudjuk, hogy egy 256 GB-os modell is lesz, amikor a készülék forgalomba kerül.

A telefon képernyője, ha minden igaz, 6,5 hüvelykes lesz. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Realme GT Neo 3T milyen áron fog megjelenni és egészen pontosan mely piacokon lehet majd hozzájutni, de mivel a mobil tanúsítványokat kap és szintetikus teszteket futtatnak rajta, valószínűleg nem lehet messze a bemutató ideje. Addig pedig még biztosan hallunk még róla.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá