Feltűnt a színen a Samsung Galaxy M31, M11, és az A11 is

A Samsung tavaly nem csekély sikereket ért el középkategóriás okostelefonjai révén, így érthető módon folytatni szeretné azok piacra dobását, és bizony jönnek is az újabb modellek. Idén sem lesz hiányunk Galaxy M és Galaxy A szériás mobilokból, három már fel is tűnt a Wi-Fi Alliance adatbázisában, mivel megkapták a hivatal tanúsítványait. Így aztán néhány részletet már mi is tudunk a Galaxy M31, M11, valamint A11 készülékekről. 

A Wi-Fi Alliance dokumentációjából kiderült, hogy mindhárom modell Android 10 operációs rendszert futtat, és bár a Galaxy M11, valamint az A11 csupán egycsatornás modemet kap, addig a Galaxy az M31 már támogatni fogja a kétcsatornás Wi-Fi kapcsolatokat is. A készülékek modellszáma szintén kitudódott, a Galaxy M31 SM-M315F/DS, a Galaxy M11 SM-M115F/DS, míg a Galaxy A11 SM-A115F/DS jelöléssel kerülhet forgalomba.

A Samsung Galaxy M11 kapcsán egyelőre csak azt tudni, hogy kaphatunk majd belőle kék, fekete, valamint ibolya árnyalatú kiszerelésben is, az M31 pedig nemrégiben feltűnt a GeekBench adatbázisában, ahol Exynos 9611 processzorral, valamint 6 GB RAM-mal szerepelt, de bizonyos értesülések szerint Qualcomm Snapdragon 665 végezheti majd a számításokat a belsejében.

Nem tudni mi az igazság, a kamerákról viszont az hírlik, hogy a 48 megapixeles elsődleges szenzort még egy 12 megapixeles széles látószögű, valamint 5 megapixeles mélységérzékelő segítheti a fotók készítésében.

A Samsung Galaxy A11-gyel kapcsolatban az egyetlen információnk az, hogy 64 GB-os belső tárhelyet kaphat, mást egyelőre még nem lehetett róla kideríteni. Remélhetőleg hamarosan újra hallunk ezekről a készülékekről, ha így lesz, mindenképpen tudósítani fogunk róluk mi is.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá