Filléres mindentudó mini billentyűzet az Alfawise-tól

Egy igazi mindenes kütyüt mutatunk nektek, ami telefontól kezdve az okostévéken át, még a számítógéphez is használható, és megkönnyítheti mindennapjainkat.

Az Alfawise KP-810-21T egy olyan irányító, ami egyben billentyűzet, touchpad és egér is. Felhasználási területe gyakorlatilag végtelen, és nagyon hasznos lehet. A mai okostévéken például ott van a YouTube kliens, de sajnos ezt és a többi programot is gyakran szenvedés a gyári távirányítóval használni.

Média PC-hez, Raspberry Pi-hez, vagy akár tabletünkhöz és telefonunkhoz is jó, hiszen nem igazán válogat. Erre nem térnek ki, de szerintünk itt fontos, hogy OTG funkcióval rendelkezzen a kütyünk. WiFi-n keresztül kommunikál, így a kis USB-s vevőjét csatlakoztatva tudjuk elkezdeni a használatát. A hatótáv egyébként 10 méter, és a multimédia gombok mellett a touchpad is jól használható.

A billentyűzetet RGB világítással látták el, és mi választhatjuk meg a háttérvilágítás színét. Így a sötétben sem okozhat gondot a használata, ráadásul elemre sem kell költenünk, mivel egy 800 mAh-s beépített akkumulátort kapott. Továbbá ellátták pár érdekes funkcióval is, például hogy lekapcsolja a világítást ha nem használjuk, és ezzel is takarékoskodjon.

Az Alfawise irányító/billentyűzet a Gearbest áruházából beszerezhető, és a GBCNA kuponkódot megadva 13.5 dollárért tudjátok megvásárolni, ami kb 3.400 Ft. Ennyiért szerintünk nagyon megéri, pláne annak, aki szereti a kényelmet, és a rengeteg funkciót, amit egy ilyen kütyü kínál. Ha tetszik a termék, itt rendelheted meg.

Forrás: Gearbest

Szólj hozzá