FIMI PALM – kamera és stabilizátor egyben

A FIMI PALM lényegében egy fejlett kamera stabilizátor valamint egy 4K felbontású videókat készítő akciókamera keveréke, amely képes helytállni mind a két kategóriában. Az alábbiakban megkíséreljük röviden bemutatni ezt a formabontó terméket, ami most egész jó áron kapható a GearBest webáruházában.

A készülék egyetlen gombnyomással életre kelthető, mindössze három másodperc szükséges ahhoz, hogy üzemkész állapotba kerüljön. A FIMI PALM rendelkezik egy beépített érintőképernyővel, de az aprócska 5-irányú joystick is ott lesz, ha azt kényelmesebbnek találjuk. Amikor megtervezték az eszközt, akkor a mobilitás volt az elsődleges szempont, aminek a FIMI PALM maximálisan meg is felel, hiszen mindössze 120 grammot nyom, és a 30,5 x 22,7 x 127 mm-es dimenzióinak köszönhetően majdhogynem zsebre is vágható.

A körülötted történő események egyike sem fogja elkerülni a figyelmedet, és a felvételről sem fognak lemaradni, hála a 128 fokos érzékeléssel rendelkező ultraszéles lencséknek. A felvételek színvonala nem lehet kérdéses, az eszköz 4K felbontású videókat rögzít, a kép illetve mozgókép rögzítési folyamatait pedig egy HiSilicon ISP chip menedzseli.

Persze a kiváló videó és képrögzítési képességek mit sem érnek, ha az eszköz nem rendelkezik korrekt üzemidővel, de szerencsére erről szó sincs. A FIMI PALM egyetlen feltöltéssel képes akár 240 percen keresztül is működni, ezt a beépített 1000 mAh kapacitású akkumulátor teszi lehetővé, amelynek töltését USB-C csatlakozón keresztül intézhetjük.

A készülék szinte bármilyen eszközzel képes valós idejű vezeték nélküli kapcsolat létrehozására, hála a beépített W-Fi, valamint Bluetooth modemnek. A rögzített anyagok így akár másodpercek alatt eljuthatnak arra az eszközre, amelyen végül megszerkesztésre kerülnek, és nem kell a kábelekkel sem bajlódni.

A FIMI PALM okos követő rendszere képes felismerni az emberi arcokat, és automatikusan követni azokat. Csupán egyetlen érintés szükséges, és a kijelölt személy lesz folyamatosan a felvétel közepére lesz igazítva. A készülék szoftvere számos előre telepített sablonnal rendelkezik, de ezek mellett különböző effektusok, sőt, háttérzenék is elérhetőek.

Rögzítés közben több üzemmód közül választhatunk, ezek között szerepel a valós idejű közvetítés, a követés, és a célra tartás is. A felvételek stabilitását egy háromtengelyes gimbal biztosítja, így nincs az a környezeti hatás, kézremegés, ami útját állhatná egy emlék tökéletes megörökítésének.

A FIMI PALM magyar valutára átszámítva nagyjából 62 697 forintos áron rendelhető a GearBest webáruházából. Ha sikerült felkelteni az érdeklődéseteket, akkor a lenti linkek valamelyikén ismerhetitek meg a további részleteket, illetve rendelni is tudtok majd. Az alsó link a GearBest magyarra fordított verziójára irányít titeket, a nevükben is elnézést kérünk a baltával metszett, kicsit Google fordítós szöveg miatt, ugyanakkor ha kicsit sem erősséged az angol, ez változat még jó szolgálatot tehet.

Forrás: GearBest

 

Szólj hozzá