FLEXCOM FB222 kerékpár GPS és BeiDou nyomkövető készülék bemutató

Nyilván ha a nagyfater ócska, ezeréves Csepeljével szeljük az utakat, annyira nem fontos, de ha egy komolyabb, drágább kerékpár van a birtokunkban, akkor jól jöhet az extra védelem. A magyar fejlesztésű FB222 nyomkövető GPS és BeiDou támogatással egyaránt rendelkezik, és azonnal értesít, ha arra jogosulatlan személyek elmozdítják a bicajodat, vagy ha netán aggódnál, te magad is lekérheted a kerékpár helyadatait, illetve azt is megnézheted, hogy korábban merre jártál. Ha pedig nem csak közlekedni, de sportolni is használod a biciklit, akkor jó hasznát fogod látni a beépített sebesség, távolság és magasságmérés funkcióknak.

GPS nyomkövető magyar szoftverrel

A termék igazából két összetevőből áll, adott maga a hardver, illetve mellé egy spéci, magyar nyelvű szoftver is, amelynek segítségével jócskán meg lehet nehezíteni a biciklitolvajok dolgát. Az FB222 GPS nyomkövető a FlexCom Kommunikációs Kft. fejlesztése, amivel minden különösebb nehézség és feltűnés nélkül megfigyelheted a biciklidet. A szerkezet segítségével bármikor lekérhető és megtekinthető annak tartózkodási helye, illetve a mozgásával kapcsolatos információk, ráadásul mindezt 5 méteres pontossággal. A riasztás funkció akkor jön jól, ha valaki el akarja tulajdonítani a kerékpárt, ilyenkor azonnal kap egy értesítést a tulajdonos, hogy illetéktelenek mozdítják el a biciklit, vagy valaki éppen a nyomkövetőt piszkálja.

A történet egyszerű, mint az egyszeregy: a nyomkövető mellé egy hazai fejlesztésű szoftver is jár, amely nem csak lopás védelmet biztosít, de lehetővé teszi a valós idejű vagy utólagos megtekintését a kerékpárral megtett útnak. Az FB222 GPS nyomkövető nem csupán a kerékpárok, de más járművek, esetleg személyek vagy csomagok követésére is alkalmas a kompakt mérete és hordozhatósága okán.

Kiváló üzemidő

Nem sok haszna volna egy ilyen szerkezetnek, ha két naponta tölteni kellene, szerencsére erről szó sincs, mivel az FB222 nyomkövető egyetlen feltöltéssel 30 napos készenléti időre képes. Ha netán lemerülne, a töltő csatlakoztatását követően az eszköz magától bekapcsol, és ha követésre szeretnéd használni, akkor akár 400 km is megtehető egyetlen feltöltéssel.

Kicsi a bors, de erős

Egy nyomkövető csak akkor lehet igazán hasznos, ha tényleg bírja a strapát. Ezzel sem lesz problémánk, mert a külső borítás alumíniumból készült, ráadásul az elemek ellen is védett, mégpedig az IP65 minősítésnek megfelelően. A nyomkövetőt egyedi gyártású biztonsági csavarokkal tudjuk a kulacstartó alá elhelyezni. A szerkezet dimenziói: 20,2 mm (magasság), 41,8 mm (szélesség), 85 mm (hosszúság).

Bárhol, bármikor

Nem vagy röghöz kötve az FB222 használata közben, amely belföldön és külföldön is egyaránt használható, beépített hálózati kártyája a bolygó bármely pontján készen áll a szolgálatra.

Telefonnal és PC-vel is kompatibilis

A hardveres tulajdonságok mellett nem szabad megfeledkezni a szoftveres támogatásról sem, amelyet szintén a FlexCom Kommunikációs Kft. fejleszt. A program elérhető asztali számítógépről is mobiltelefonról is, biztosítja a valós idejű követést, akár hónapokra visszamenőleg is visszanézhető a bejárt útvonal.

Mobil telefonos verzió

Asztali gépes verzió

Információk a vásárláshoz

Az FB222 kerékpár GPS nyomkövetőt csomagban lehet megrendelni a cég weboldaláról. A dobozban a következők lesznek:

  • FB222 nyomkövető készülék beépített, egész világon használható SIM kártyával,
  • töltő és töltőkábel,
  • biztonsági csavarok és csavarkulcs(fej),
  • 1 év előfizetés a magyar nyelvű szoftverre, asztali gépre és mobiltelefonra (az előfizetés évente megújítható)

További információ, megrendeléshez kattints ide!

 

Forrás: nyomkovetes.net

Szólj hozzá