Folytatódik az évközi vásár a Gearbesten

Mivé is lennénk ha mindannyiunk kedvenc kínai webáruháza nem lepne meg bennünket mindenféle akciókkal, promóciós kampányokkal és más hasonlókkal? Valószínűleg drágán kellene megvenni azt, amit a GearBest most is olcsóbban kínál. A jelenlegi vásárban tényleg van minden, amire csak szükségünk lehet, érdemes szétnézni alaposan a kínálatban, mert hasznos háztartási holmiktól kezdve az okostelefonokon keresztül tényleg megtalálni bármit. 

Az alábbi linken megtekinthető a teljes választék:

 

GearBest Évközépi Vásár 2019

 

Nyilván ennyi holmi mellett esélytelen volna egy cikk keretein belül minden fontosabb terméket bemutatni, ezért csak nagy vonalakban fogjuk összegezni miről is szól a jelenlegi választék. Aki most PayPal segítségével legalább 10 dollár értékben vásárol magának, az kap egy 6 százalékos kedvezményt, persze ez csak azokra a termékekre érvényes, melyek nem vesznek részt más akcióban és nincs folyamatban valamilyen promóciós kampányuk. Hogy aktiválni lehessen ezt az opciót fel kell használni a PAYPAL6% kupont. És akkor lássuk mi is van itt a kínálatban, mert bizony akad itt sok érdekesség!

Vannak különböző limitált napi engedmények, ezek között akad Lenovo okosmérleg, de okoskarkötő is, ezúttal a Honor 4 sportkarkötő, ami féláron kapható az akció keretein belül. Kissé ijesztő, ám egyben nagyon vagány a pókot imitáló telefontartó is, ami szintén részét képezi az promóciónak.

Aztán van itt őrült sok kuponos ajánlat, köztük 3D-s nyomtatóval, OnePlus 7 okostelefonnal, Beelink GT TV-okosítóval, valamint Alfawise robotporszívóval és vezeték nélküli fejhallgatóval, kinek mire van éppen szüksége. Annyi mindent lehet találni a kuponos akciók között meg sem kíséreljük őket egyesével bemutatni, ezért mindenkit arra biztatunk, vegye a fáradtságot és nézzen szét a kínálatban!

Eszméletlen jó villámvásárok is vannak, kapásból ott a termékek között a OnePlus 7 Pro, ami az idei év egyik legjobban sikerült csúcskategóriás okostelefonja, mely bár drágább mint elődei, még mindig sokkal kedvezőbb áron vihető, mint egy Samsung zászlóshajó. 185 848 forintos áron ez a készülék mondhatni ajándék, de természetesen a lehetőségek ezzel korántsem értek vége! Van igényes feature phone a hagyományosabb telekommunikáció híveinek, aztán lehet vásárolni olcsó, ám nagyon jól felszerelt notebookokat, táblagépeket, valamint hibrid eszközöket, melyek egyesítik a két termékkategória legjobb tulajdonságait. A választék hatalmas, mi már csak annyit tehetünk: jó böngészést kívánunk! Jöjjön még egyszer a vásár linkje, ahol megtekinthető a teljes kínálat!

 

GearBest Évközépi Vásár 2019

 

Forrás: GearBest

Szólj hozzá