Fotókon a Samsung Galaxy S24 Ultra

A Samsung Galaxy S24 okostelefonok bemutatója már egyre közelebb van, így aztán cseppet sem meglepő, hogy elkezdtek sűrűsödni a készülékekkel kapcsolatos szivárgások. Most például fényképek kerültek fel az internetre, amelyeken állítólag a Galaxy S24 Ultrát láthatjuk, mégpedig ezüst színben. 

A képeken jól látni, hogy a Samsung Galaxy S24 Ultra és elődje, az S23 Ultra között nincs szignifikáns különbség dizájn tekintetében, ám az új modell sík kialakítású hátlappal és kijelzővel rendelkezik.

Könnyebb lesz fóliát rakni az újdonságra, és kevésbé lesz sérülékenyebb, amennyiben valóban ezt a kialakítást alkalmazza a dél-koreai vállalat.

A Samsung Galaxy S24 Ultra hátoldalán ismét négy képrögzítő egység látható, mindegyik különálló részt kapott, és egy fémgyűrűt, mely körülveszi. Láthatjuk a pletykákban többször említett titán keretet, ami a jelenleg alkalmazott Armor Aluminum megoldást váltja. A Galaxy S23 modellek éppen ilyen alumínium kerettel rendelkeznek.

Haver, a körmeidet igazán levághattad volna…

A Samsung várhatóan 2024 január 17-én mutatja be a Galaxy S24 okostelefonokat, mégpedig egy különleges eseményen, amelyet San Hoséban tartanak majd. A szóbeszédek szerint az előrendelés egyből a bemutató után megkezdődik majd, és a legelső példányokat már egy héttel később el is kezdhetik kiszállítani.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá