Fotókon pózol a Xiaomi Mi 11 Lite

A Xiaomi Mi 11 már egy ideje hivatalos, és csak hetek kérdése, hogy a mi régiónkban is forgalomba kerüljön. Az okostelefon egyébként tavaly óta kapható a Kínai Népköztársaság határain belül, és bár számítottunk egy Pro, valamint Ultra variánsra, egyelőre csak szivárogtatások és internetre kikerült képanyagok állnak rendelkezésre a széria többi tagját illetően. Ha minden igaz, lesz egy Xiaomi Mi 11 Lite is, amit korábban már megcsodálhattunk renderelt képeken, azokat most élő fotók váltják, amelyek eredetisége nyilván megkérdőjelezhető, viszont megerősítik a korábbi értesüléseket, amikben lapos kijelző és tripla kamerás képrögzítő apparátus szerepel.

A világ legelső Snapdragon 888 processzorral felszerelt okostelefonja volt a Xiaomi Mi 11, ami tavaly decemberben debütált. A készülék mellé várunk még egy Pro, egy Ultra, és egy Lite variánst is, amelyek érkezésére a közeljövőben sor kerülhet. Az utóbbit, mint ahogyan mi is hírül adtuk nemrégiben egy csapat renderen lehetett megcsodálni, és most már élő képek is vannak a mobilról.

Korábbi renderek

A Xiaomi Mi 11 és a Lite verzió nagyjából ugyanazt a formatervet viseli, annyi különbséggel hogy az utóbbi sima lapos képernyőt kap majd, aminek azért valljuk be megvannak a maga erényei. A most napvilágra került fényképeken jól látható, hogy a készülék Android 11 alapokon nyugvó MIUI 12 rendszert fog majd futtatni, miközben az operatív memória kapacitása 6 GB.

A lefotózott képernyőkép nem adja tudtunkra, hogy milyen lapkakészlet teljesít szolgálatot a Mi 11 Lite belsejében, csak annyit látni, hogy ez egy nyolcmagos processzor, 2,3 GHz-es órajellel. Korábbi szivárogtatások szerint az okostelefon belsejében vagy Qualcomm Snapdragon 732G, esetleg a még be sem jelentett Snapdragon 755G végezheti majd a számításokat. A most felszínre került képek szivárogtatója az utóbbi elképzelést tartja valószínűnek, és azt is hozzáteszi, a készülék energiaellátását egy 4150 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja, illetve azt, hogy a mobil könnyedén csatlakozni fog az 5G hálózatokra is.

Több korábbi szóbeszéd is említést tesz egy 64 megapixeles elsődleges kameráról, valamint 5x optikai zoomról. A Xiaomi egyelőre nem nyilatkozott hivatalosan a Mi 11 Lite kapcsán, de mivel egyre több információ és képanyag kerül napvilágra a készüléket illetően, valószínűleg az összes részletre fény derül a közeljövőben.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá