Fotókon pózolnak a Redmi K70 mobilok

Szerdán mutatják be a legújabb Redmi zászlóshajókat, megérkezik végre a K70 széria. Ha minden jól megy, három újdonsággal fogunk megismerkedni aznap, az alapmodell, a Pro kiadás, illetve a K70E is tiszteletét teszi majd. Kikerült az internetre néhány fénykép, amelyeken az újdonságok pózolnak, így közelebbről is megtekinthetjük dizájnjukat, illetve megismerkedhetünk jellemzőikkel.

A képeken a Redmi K70 és K70 Pro modellek láthatóak, az újdonságok mindegyike 6,67 hüvelykes AMOLED megjelenítővel lesz felvértezve, amelyeken egy kivágás ad majd otthont az előlapi kamerának. Megújul a hátlapi kamerakészlet dizájnja is, széles, téglalap alakú kamerasziget kerül a mobilokra, a képrögzítő egységeket pedig fémgyűrű veszi körül. Három kamera, és egy LED-villanó tartozik a készletbe.

Az újdonságok 50 megapixeles elsődleges kamerával lesznek felvértezve, a fő modul optikai képstabilizátorral is ki lesz egészítve, a Pro változat kap egy 2x portré kamerát, valamint egy ultraszéles látószögű egységet, az alapmodell csak egy 2 megapixeles MI modullal lesz felszerelve, ez valószínűleg nem sok vizet zavar majd.

Mindkét Redmi K70 modell HyperOS 1.0.1 rendszert fog futtatni, amelynek alapjául Android 14 szolgál, és mint ahogyan a lefotózott Beállítások menüből látni, 12 GB RAM-mal lesznek felszerelve, vagy legalábbis lesz ilyen konfiguráció is. A Redmi K70 Pro borítása alatt Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészlet zakatol majd, míg az alapmodell meghajtásáért Snapdragon 8 Gen 2 felel majd. A harmadik okostelefon, a K70E belsejébe MediaTek Dimensity 8300 chipset kerül.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá