Fotón a forgalomba sosem kerülő LG Rollable prototípusa

Most már valószínűleg mindenki olvasta a szomorú hírt, mely szerint az LG kiszáll a telefonos iparból, és a későbbiekben semmilyen készülékkel nem fognak jelentkezni. Reménykedjünk, hogy mindez ideiglenes, és majd évekkel később valamikor újra feltűnnek a színen az általuk gyártott mobilok, láttunk már hasonlót. Viszont a feltekerhető kijelzős Rollable esetében nem érdemes várni a forgalmazást, így kétszeresen fájdalmas valódi képen látni a különleges és futurisztikus mobil prototípusát.

Elsőként a 2021-es CES kiállításon mutatták meg a nagyérdeműnek a telefont, ami akár a flexibilis okostelefonok egyik sikeres alternatívája is lehetett volna. Bár mások is dolgoznak hasonló koncepción, sajnos már nem tudhatjuk meg, a koreai gyártó mit tudott volna kihozni ebből az ötletből. Egy Twitteres bennfentesnek hála napvilágra került egy fotó, amin az LG Rollable prototípusa látható, ezen pedig közelebbről is meg tudjuk nézni, hogy miről maradunk le.

A képen látható feltekerhető kijelzős okostelefon az LM-R910N modellszámot viseli, jól kivehető annak ívelt képernyője és ha nem csal meg a szemünk a bal sarokban a szelfikamerát is láthatjuk. Sajnálatos módon csak ez az egy fotó került elő a mobilról, így más szögekből nem tudjuk azt megcsodálni, és azt sem tekinthetjük meg, miként fest, amikor szét van húzva.

Igazán klassz lett volna, ha a fotó mellett a készülék specifikációi is feltűnnek, de sajnos ilyesmit nem lehetett a Safety Korea adatbázisában találni, innen ásta elő ugyanis a képet a @FrontTron nevű szivárogtató. Előtte se lehetett túl sokat tudni a telefonról, csupán annyit hallottunk, hogy az a bizonyos feltekerhető kijelző egy BOE gyártmányú OLED panel lett volna. A tény, mely szerint egy helyi szerv listáján megtalálható volt a készülék arra utal, hogy eredetileg lettek volna valós tervek a Rollable-el kapcsolatban, és hogy a mobil sorsáról hirtelen dönthettek az LG vezetői.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá