Fotón a Google Pixel Fold 2

Korábban már lehetett hallani a Google Pixel Fold 2 kapcsán, hogy nem májusban fog debütálni, mint a tavalyi modell, hanem, hogy a fejlettebb Tensor G4 chip hajthassa, elhalasztják a bemutatóját és a Pixel 9 készülékekkel együtt fogják leleplezni. Ugyanaz a forrás most egy képet is közzétett az okostelefonról, így most megtekinthetjük annak formatervét is, és ha ez a kép valódi, bizony lesz változás az előző generációhoz képest.

A kameradudor formája megváltozott, egyáltalán nem emlékezetet a Pixel modellek sávos kiépítésére, ami azért is fura és teszi némileg megkérdőjelezhetővé ezt a képet, mert a horizontálisan pozícionált kamerák kvázi a Google védjegyének számítanak.

A másik érdekesség az, hogy a külső képernyő sokkal hosszabb és keskenyebb, mint az elődé, ami eléggé széles kialakítást kapott, olyannyira, hogy a legtöbb alkalmazás fektetett nézetben nyílik meg rajta, már amelyik erre egyáltalán hajlandó. Az új kialakítás ezt vélhetően orvosolni fogja, így az appok alapértelmezett módon portré nézetben jelenhetnek meg a képernyőn.

A belső megjelenítő egyelőre nem mutatja meg magát, de a képet publikáló forrás szerint a jobb felső sarkában található egy kivágás, ide kerül a másodlagos szelfikamera. A Google Pixel Fold esetében ez még a kereten foglal helyet. A Google Pixel Fold 2 állítólag meglehetősen vékony kialakítást kap, de a belső képernyőn lévő gyűrődés továbbra is eléggé látványos marad.

Mivel ez egy kiszivárgott kép, és nem igazán cseng egybe a jelenlegi Pixel mobilok dizájnjával – miért kapna külön külcsínt a hajlítható modell? – könnyen előfordulhat, hogy nem igazán autentikus az, amit látunk. Vagy csak egyike azoknak a kísérleti prototípusoknak, amelyekkel játszadozik a Google, de a végső termék egyáltalán nem fog hasonlítani rájuk.

Amennyiben a Google Pixel Fold 2 valóban csak októberben debütál, úgy biztosan lesz részünk nem kevés szivárogtatásban, míg az okostelefon hivatalosan is bemutazik a nagyérdemű előtt, így ha nem is ez lesz a végleges dizájn, tuti, hogy még a bejelentés előtt meg fogjuk ismerni azt.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá