Fotón a Honor X20

Hivatalosan megerősített információ, mely szerint a Honor június 16-án Sanghajban tart egy rendezvényt, amelynek keretén belül bemutatják a Honor 50 mobilokat, amik a saját útját járó márka első zászlóshajó készülékei lesznek. A bemutatót követően, ha minden jól megy, a középkategóriás telefonokat magában foglaló X20 szériát is le fogják leplezni, amelynek alapmodellje most egy kiszivárgott fotón pózol.

A hír és a kép forrása az a megbízható kínai szivárogtató, aki Digital Chat Station néven szokott publikálni a Weibón. Az általa közzétett fotó alapján tudhatjuk, hogy a készülék a tavaly debütált X10 5G mobilhoz hasonlóan három darab hátlapi képrögzítő egységgel igyekszik majd rabul ejteni a pillanatot, ám a kamerakiépítés ezúttal új dizájnt kapott. Az is kiderült, hogy bár még a többi modul tulajdonságai ismeretlenek, az elsődleges képrögzítő egy 64 megapixeles szenzor lesz. A másik két érzékelő valószínűleg ultraszéles látószögű és mélységérzékelő apparátusok lehetnek, de ezt még nem tudni biztosan.

A Honor eddig nem beszélt az X20, illetve lehetséges testvéreinek a létéről, de szerencsére már kering néhány szóbeszéd a készülék specifikációi kapcsán. Az okostelefon állítólag 6,7 hüvelykes IPS LCD megjelenítővel debütál, amely támogatja a 120 Hz-es képfrissítést. Arról nincs infó, hogy milyen lapkakészlet teljesíthet a burkolata alatt, de állítólag a hardvert egy 4200 mAh kapacitású, 66 wattos gyorstöltés támogató akkumulátor látja el energiával. Ha tényleg a közeljövőben debütál a készülék, akkor valószínűleg még fogunk róla hallani, és újabb jellemzői bukhatnak le.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá