Fotón a Realme 11

Hacsak az égiek máshogy nem határoznak, májusban bemutatkozik a Realme 11 széria. Már számos kedvcsináló leleplezte az okostelefonok hátoldalán lévő, kör alakú kameraszigetet, de a maga teljességében eddig nem csodálhattuk meg a mobilokat. Eddig, ugyanis valaki nemrég lencsevégre kapta az egyiket a három érkező modell közül.

A mobil hátlapi dizájnja alapján egy Realme 11 készülékről van szó, megerősítve az Oreo-kekszre emlékeztető kamerakiépítést. Azt is jól ki lehet venni, hogy az elefántcsontszínű részen lesz valamilyen textúra, illetve valószínűleg egy műbőr hátlappal szerelt variánst kapott le a fényképész. A műbőr felületet egy műanyagból vagy üvegből készült csík választja ketté.

A készülék lapos oldalsó kerettel és méretes megjelenítővel érkezik majd. Ami pedig a hátlapi kameraszigetet illeti, ez a megoldás újabban eléggé népszerű a gyártók között, sok manufaktúra kínál saját változatot erre a témára.

Azt sajnos nem tudni, hogy a fotón melyik Realme 11 modell látható, lefényképezhették az alap, a Pro vagy akár a Pro+ variánst egyaránt, vagy egy olyan kiadást, amiről eddig nem is hallottunk. A Realme 11 Pro+ kapcsán már most is tudunk néhány érdekességet.

A készülék nemrég feltűnt a kínai telekommunikációs hivatal oldalán, ahol két változatban is tiszteletét tette. Az okostelefon OLED képernyővel, egy még be sem jelentett MediaTek lapkakészlettel, valamint 200 megapixeles fő kamerával szerepel a TENAA adatbázisában. Hamarosan átlépünk május hónapba, vagyis az új sorozat leleplezése már a küszöbön áll. Addig még vélhetően fogunk hallani a Realme 11 mobilokról, de amíg az újabb információmorzsákat várjuk, gyönyörködjünk együtt ebben a képben!

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá