Friss infók a tavasszal érkező OnePlus 7-ről

Bizonyára sokan várják a OnePlus következő mobilját, hiszen a cég olyan telefonokat tesz lesz az asztalra, amelyeket még a legnagyobb gyártók készülékei mellé is bátran oda lehet rakni. Ez alól a következő modell sem lesz kivétel, és mostanra már rengeteg infó ismert róla.

A OnePlus 7 esetében szinte az egész előlapot a kijelző teszi majd ki, hiszen sem notch, sem pedig lyuk nem lesz rajta, így periszkópszerűen emelkedik majd ki a 16 MP-es szelfikamera. A kávák nagyon vékonyak lesznek, és a kikerült koncepcióképek szerint nagyon elegáns, letisztult külső jellemzi majd a mobilt.

A kijelző 6,5 colos lesz, és AMOLED technológiát használ majd, és az ujjlenyomat-olvasó is ez alatt helyezkedik el. Nyers erőben nem lesz hiány, hiszen a Snapdragon 855 kerül bele, és még a legkisebb modell is 8 GB memóriával érkezik, ám elérhető lesz akár 12 GB RAM-mal, és akár 256 GB tárhellyel is.

Hátul tripla kamerát kapunk (48 +20 +5 MP), és állítólag még az Oppo által bemutatott 10X-es veszteségmentes zoom funkcióval is ellátják a készüléket. A 4.000 mAh-s akkumulátor és 44W-os Dash gyorstöltés is szuperül hangzik, és természetesen már Android 9.0 Pie fut majd rajta, méghozzá OxygenOS 9 felülettel. Az 5G egyelőre még kimarad, de ez nem is gond, hiszen nagyon megdrágítaná az árát.

A GizChina értesülései szerint a OnePlus 7 fekete, lila és szürke színben lesz elérhető, és várhatóan májusban mutatják majd be. 569 dollárt kell majd a “legkisebb” verzióért kiszurkolnunk, ami kb. 160 ezer Ft, ez pedig egy nagyon erős ajánlatnak tűnik a mai 280-300 ezer Ft-tól induló csúcsmobilok piacán.

Forrás: PhoneArena

Szólj hozzá