Friss infók érkeztek a Xiaomi Mi Band 5-ről

A Xiaomi Mi Band a világ egyik legnépszerűbb okoskarkötője, és a gyártó folyamatosan gondoskodik a kütyü megújításáról, amelyből már a 4. verzió is elérhető, és a hírek szerint úton van egy újabb változat is.

Júniusban startolt el a Xiaomi Mi Band 4, és a legnagyobb meglepetésünkre ez két verzióban is a piacra került. Amíg Kínában NFC-vel és mikrofonnal is ellátták, addig az európai verzióból ezeket teljes egészében kihagyták. Ez sokakat eltántoríthatott a vásárlástól, ám úgy tűnik, hogy róluk sem feledkeztek meg.

A legfrissebb hírek szerint Kínán kívül is elérhető lesz ez a változat, ám már Mi Band 5 néven kerül majd forgalomba. Az NFC biztosra vehető, ám a mikrofon egyelőre kérdéses, hiszen erről nem esik szó. Állítólag az újdonság még tartósabb lesz majd az elődöknél, ami nagyon jó hír.

A Xiaomitól egyelőre semmilyen hivatalos infó nincs, amely egyáltalán megerősítené a Mi Band 5 létezését, ám az ilyen hírek nem szoktak csak úgy a semmiből érkezni. Minden bizonnyal jól tudja a Xiaomi, hogy a világ többi táján is van igény ezekre az extrákra, ám elképzelhető, hogy csak 2020 elején érkezik majd a termék, ahogy azt már a gyártótól megszokhattuk.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá