Fülhallgató akciók a GearBest oldalán

A legtöbben nem érünk semmit zene nélkül, vagy legalábbis így érezzük, de hogy ne zavarjuk környezetünket, vagy még jobban bele tudjunk olvadni a muzsika világába, fül és fejhallgatókat használunk. A vezeték nélküli opciók pedig még könnyebbé teszik az életet, hiszen nem kell a kábelekkel bajlódni, és manapság már majdnem ütik a vezetékes megoldások szintjét. Na ezután a közhelyhalom után lássuk milyen akciós in-ear fülhallgatókat kínál a GearBest webáruháza, most ezúttal a prémium szegmens lesz főszerepben.

Apple AirPods utánzat Bluetooth 5.0 modemmel és aktív zajszűréssel

A termék tervezői egyáltalán nem csinálnak titkot abból, hogy az Apple népszerű fülhallgatóját igyekeznek utánozni, ami a formatervet illeti, és ez sikerült is nekik. Az viszont mindjárt vonzóbbá teszi a készüléket, hogy rendelkezik aktív zajszűrés funkcióval, ráadásul a belsejében egy Bluetooth 5.0 modem dolgozik, amelynek előnyeit felesleges volna ecsetelni. A fülhallgató segítségével még az összeköttetésben lévő okostelefon helyzete is kideríthető, ha netalán nem találnánk, ami jól jöhet, ha nem találjuk a mobilt, és éppen sietnénk munkába, vagy iskolába. Az üzemidőre sem lehet panaszunk, hiszen a töltésre is alkalmas bölcső segítségével elérhető az akár 24 órás működés is, szóval hosszabb utakra, kirándulni, repülésekhez ideális lehet ez a szerkezet, és mégiscsak olcsóbb mint az almás eredeti. A fülhallgató most mindössze 15 171 forintos áron rendelhető a GearBest webáruházából, ám a 8JUPQET7TP kupont ha felhasználod, kicsivel olcsóbb lesz a termék vételára. További részletek és megrendelés a lenti linkek valamelyikén!

Xiaomi AirDots Pro 2

Igazából az almás csapat nagyon jó formaterveket tud kieszelni, kár, hogy a legtöbben nem igazán engedhetjük meg magunknak ezeket a csinos termékeket. Ilyenkor mint fehér köpenyes megmentő érkezik a Xiaomi, hogy segítsen rajtunk saját, nem kevésbé remek megoldásaival. A külalak adott, szintén nem gyengén az Apple fülesére hajaz, de ezt ezúttal bóknak szánjuk, hiszen szeretjük ezeket a letisztult vonalakat. Bluetooth 5.0 modem, 14 órás üzemidő, ergonomikus kialakítás, remek hangzás, érintés alapú vezérlés, igazából minden itt van, amire szükségünk lehet. A készülék most 16 797 forintos áron rendelhető, ha többet szeretnél megtudni, érdemes a lenti linkeken tájékozódni. A G4060D0535627001 kuponal az áron lehet egy keveset csökkenteni, éljetek a lehetőséggel!

QCY T5 vezeték nélküli fülhallgató

Egyszerűen elképesztő, hogy már a filléres vezeték nélküli fülhallgatók belsejében is megtalálható a Bluetooth 5.0 technológia, amelynek köszönhetően a vezeték nélküli összeköttetés jóval stabilabb, megnövelt hatótávú, és nem utolsósorban energiatakarékosabb. A készülék esetében a gyártó minimális késleltetést ígér, ami elsősorban a játékok szerelmeseinek lesz jó hír, hiszen esetükben válik csak igazán fontossá a látencia kérdése. Ami a formatervet illeti, ezúttal nem a cupertinoi gyártó szolgáltatta az alapokat, de ettől még nagyon jól néz ki a fülhallgató. A készülék nagyjából 25 órás működésre képes, ám ehhez igénybe kell vennünk a töltésre is alkalmas bölcsőt, ami természetesen jár a fülesekhez. Egy dolog biztos: nem fog bennünket padlóra küldeni anyagilag a fülhallgató beszerzése, mivel az mindössze 6591 forintért lehet a Tiétek, ennyi pénzért pedig már mondhatni ajándék. További infók és megrendelés a lenti linkeken!

Forrás: GearBest

Szólj hozzá