Furcsa előrendelési akciót indított a Sony a PlayStation 5-re

Amire számítottunk, az sajnos beigazolódni látszik, és minden bizonnyal csak limitált mennyiségben kerül majd piacra a PS5, ennek ellenére meglepő, hogy a Sony milyen furcsa akcióval állt elő az előrendelést illetően.

Máris elindult egy oldal, amely a PlayStation 5 előrendelésél kapcsolatos, ám mielőtt mindenki rohanna leadni az igényét rá, sajnos csak az Egyesült Államokban érhető el a promóció, és még nem tudni, hogy Európába terveznek-e hasonlót. Az akció lényege, hogy a PSN azonosítónkkal lehet feliratkozni az előrendelésre, amely elég sok infót elárul majd a játékokkal kapcsolatos szokásainkról.

Ezáltal a Sony az aktivitás alapján tud majd válogatni, és így azok a rajongók juthatnak majd hozzá először, akik a legtöbbet játszanak. Némi aggodalomra adhat okot, hogy állítólag nekik is csak limitált mennyiség lesz elérhető, így ha értesítést kapnak, érdemes mihamarabb véglegesíteniük majd a rendelést, különben lemaradhatnak a promócióról. A Sony ugyanis az érkezési sorrendet veszi majd figyelembe a kiválasztott játékosok által leadott rendelések esetén.

Akit kisorsolnak, az egy darab PlayStation 5-öt (Sima vagy Digital Edition), és tartozékonként maximum két darabot (kontroller, dokkoló, headszet, média távirányító, HD kamera) rendelhet elő, már amennyiben időben adja le az illető a rendelését.

Nagyon úgy tűnik, tehát hogy nem mindenki jut majd hozzá a PlayStation 5-höz az elején, és nem fognak idén a boltok polcai roskadozni a konzoltól. Reméljük azért nem lesz annyira limitált, hogy csak az influencereknek jut majd, mert akkor bizonyára kivívná a nép haragját a gyártó. Ha novemberben nem is jutunk hozzá, remélhetőleg a karácsonyfa alá már odatehetjük a Sony PS5-öt.

Forrás: PlayStation.com

Szólj hozzá