Megjelent a Fuse Neo okosóra – Magyar menüs és vízálló!

A Fuse Neo okosóra egy olyan készülék, ami hűséges társa lesz azoknak, akik fontosnak tartják az egészséget és a mozgást, de nem csupán a sport megszállottjai láthatják jó hasznát a rengeteg beépített funkciónak, egy valódi kütyübolond is értékelni fogja ezt a terméket. 

Már a képernyő magára vonja a figyelmet, mivel egy teljesen kerek, 1,3 colos IPS LCD panelről van szó, amin 240 x 240 képpont terpeszkedik, így szépek színek, valamint a kiváló betekintési szögek mondhatni borítékolhatóak, ráadásul a megjelenítő napfényben is olvasható. Az óra lelke egy kifejezetten ilyen eszközökhöz fejlesztett MediaTek lapkakészlet, melynek része egy Bluetooth modem is, ami jelen esetben negyedik generációs. A Fuse Neo nem foglal állást kedvenc márkáidat illetően, képes gond nélküli csatlakozni iOS, illetve Android rendszerű telefonokhoz, tabletekhez, és amint ez megtörtént, egy rakás új funkció válik elérhetővé, amelyek jócskán megkönnyítik az életet. Az okosóra sikeres párosítás után jelzi a különböző alkalmazások értesítéseit, a hívásokat és a szöveges üzeneteket, ráadásul a Knight Rider élmény is a tiéd lehet, mert a készülék kihangosíthatóként is működik, tehát lehet vele telefonálni. A Fuse Neo egyébként arra is alkalmas, hogy irányítsd vele az összeköttetésben lévő mobil zenelejátszóját, valamint kameraalkalmazását is. 

A mágia korántsem ért itt véget, hiszen ahogyan említettük, néhány sporttal kapcsolatos funkció van az órában. Először is méri a pulzust, ennek a lehetőségnek még jó hasznát fogod venni, de ezen kívül számolja a lépéseket, és figyelmeztet, ha netán túl régóta ülnél egy helyben, hogy ideje kicsit megmozgatni magad.

Az Fuse Neo nem mellesleg gyönyörűen néz ki, ráadásul kiváló az anyaghasználata, mivel egy vékony, könnyű, ám strapabíró fém házat kapott, ami még vízálló is, mégpedig az IP68 minősítésnek megfelelően. A szíjakat tudod cserélni, így mindig az alkalomhoz vagy a hangulathoz megfelelőt használhatod, ráadásul jár hozzá egy választható ajándék plusz szíj, ami szintén derék húzás a gyártó részéről. Továbbá kapsz egy üvegfóliát is, ami kiváló védelmet jelent az óra képernyője számára.

A Fuse Neo nagy előnye még a teljesen magyar menü, valamint a megfizethető ár. Most ingyenes 1 napos szállítással és 1 év teljes körű magyarországi garanciával 37.990 Ft-ért csaphatsz le rá akcióban. 4-féle verzióban érhető el, és jár hozzá az ajándék üvegfólia, valamint egy második szíj. Az okosórát az alábbi linken találod:

 

Forrás: DroidVilág

Szólj hozzá