G3 Pro okosóra – Kerek kijelző és kedvező ár

Megjelent Magyarországon a G3 Pro okosóra, ami a legtöbb hasonló kategóriájú készülékkel ellentétben teljes, levágás nélküli kör érintőkijelzővel bír, azaz nagyon hasonlít egy hagyományos órára, ráadásul nem csak Android, hanem iOS készülékeket is támogat. Nézzük mit is tud az újdonság!

Fontos frissítés: A G3 Pro már kifutott termék, válaszd helyette az új G4 Pro okosórát magyar menüvel!

A G3 Pro akár önállóan is használható telefonálásra és SMS-ezésre a beépített SIM foglalat révén, mint egy hagyományos mobil, de az sem gond, ha nincs ilyesmire szükségünk, sok egyéb dolgot is tud az óra:

  • Kijelzi a mobilunk értesítéseit (Email, Facebook, Viber, Skype, stb.), így például azonnal látjuk a karunkon, hogy ki keresett minket, nem kell elővenni a telefont a zsebünkből.
  • Kihangosítóként is működik a G3 Pro, sőt, hívást is tudunk róla indítani vagy SMS-t küldeni/fogadni a mobilunkon keresztül.
  • Van rajta képnéző és zenelejátszó, sőt, a telefonon is tudunk az órával zenét váltani, ha fülhallgatóval használjuk.
  • A fitnesz funkciók sem maradnak el: pulzusmérő, lépésszámláló, alvásfigyelés, mozgásemlékeztető, stb.
  • A G3 Próval ráadásul sosem fogjuk elhagyni a telefonunkat, ugyanis jelez az óra, ha távol került a mobiltól.

Ezek persze csak a fontosabb funkciók voltak, sok egyéb dolgot is tud az óra (számológép, naptár, hangjegyzet, ébresztő, távoli fényképezés okostelefonnal, stb.).

G3-Pro-okosora-03

Ejtsünk még néhány szót magáról az óra funkcióról! A G3 Pro többféle gyári számlappal is rendelkezik, ezek között bármikor válthatunk. Ami pedig különösen hasznos lehet, hogy az óra magától felvillan, ha felemeljük a karunkat, így nincs a másik kezünkre szükség, hogy megnézzük rajta az időt. Ez a funkció persze ki is kapcsolható.

g3-pro-okosora-kep

A G3 Pro menüje angol nyelvű, de minimális nyelvtudással is könnyedén használható, és természetesen magyar útmutató jár hozzá. Az óra működik Android és iOS rendszerű telefonokkal is.

G3-Pro-okosora-01

A G3 Pro okosórát a DroidVilág forgalmazza Magyarországon, ezen az oldalon vásárolható meg 1 év hazai garanciával és ingyenes, gyors szállítással.

Hogy tetszik a G3 Pro okosóra?

Szólj hozzá