Itt az új G4 Smart okosóra magyar menüvel

A G4 Smart okosóra az egyik legjobb az olcsóbb típusok közül, hiszen rengeteg hasznos funkcióval bír, akár egy telefont is kivált, és teljesen magyar nyelvű menüt kapott.

A G4 Smart egyik fő vonzereje a teljesen kerek IPS kijelző, ami szép színeket és jó betekintési szöget eredményez, ráadásul így a kinézete a klasszikus órákat idézi. Összesen 4-féle óradizájn közül választhatunk, és szerencsére van a kínálatban digitális és analóg opció is. További hasznos funkció, hogy a kezünk felemelésére automatikusan felvillan az óra, nem kell semmit megnyomni rajta, ha meg akarjuk nézni az időt.

Beszéljünk kicsit a funkciókról. Az egyik legfontosabb extra a Nano SIM kártya foglalat, aminek köszönhetően akár egy telefont is kivált a G4 Smart. Tudunk rajta hívásokat fogadni és indítani, SMS-eket olvasni és küldeni, és van telefonkönyv, illetve hívásnapló is. Telefonhoz csatlakoztatva pedig kihangosítóként is használható az óra.

Nagy hangsúlyt kaptak a multimédiás funkciók, van az órában egy beépített kamera, képnéző, zenelejátszó és hangrögzítő is. Ezek mellett a G4 Smart tudja vezérelni a telefonunk zenelejátszóját és kameráját is, ami sokszor jól jöhet. Jó hír, hogy nem maradt ki a microSD kártya foglalat sem, akár egy 32 GB-os memóriakártyát is betehetünk az apró eszközbe, és meg tudjuk nyitni az ezen lévő kép- és hangfájlokat.

Egyetlen valamire való okosórából sem maradhat ki az értesítések jelzése, és szerencsére a G4 Smart sem kivétel. Mindent kiír, ami a telefonon megjelenik (Facebook, Messenger, email, stb.), így nem kell állandóan elővenni a mobilunkat a táskából vagy a zsebünkből.

 

A menü teljes egészében magyar, és sok mindent testre tudunk szabni a beállítások között. Állíthatjuk a csengőhangot, van néma és rezgő mód, változtatható a kijelző fényereje stb. És persze ez még messze nem minden, kapunk ébresztőt, naptárat, számológépet, lépésszámlálót és egyéb alapfunkciókat. Az üzemidő használattól függően általában 1-2 nap, és hagyományos microUSB porton keresztül tölthető az óra aksija, ami egyébként cserélhető.

A G4 Smart okosóra egykényelmes, cserélhető szilikon szíjjal érkezik (fehér vagy fekete), és minden darabhoz ajándék extra színes szíj jár (piros, kék, zöld vagy rózsaszín), így a hölgyek és az urak is megtalálhatják a nekik tetsző variációt. A készülék most kedvező áron rendelhető meg, és ingyenes szállítás, illetve 1 év hivatalos magyarországi garancia jár rá. További részletek:

 

Forrás: DroidVilág

Szólj hozzá