Gamer kenyérpirító érkezik a Razertől

Mikor azt hittük, hogy már mindent láttunk, érkezik egy ilyen kütyü, ami felkavarja az álló vizet, hiszen mint tudjuk, a játékosok sikereihez elengedhetetlen a bajnokok reggelije, amit innentől a Razer szolgáltat.

A Razer minden egyes termékhez igyekszik egy kis extrát hozzáadni, ami utána pluszt adhat a játékosok számára. Ha ez nem lenne elég, a külső még így is eladja a termékeiket, mivel ezeket rendszerint megspékelik egy kis világítással is.

Nincs ez másképpen a legújabb termékükkel sem, ami egy kenyérpirító lesz. Ha valaki kételkedne benne, hogy esetleg van-e szükség rá, a válasz egyértelmű: IGEN.

Ki ne csábulna el méregzöld világítástól, vagy a kenyérbe égett Razer logótól.

Ha ez nem lenne elég, még kapunk néhány sejtelmes csatlakozót is az oldalára, amikről egyelőre nem tisztázott, hogy mire valók. Állítólag Bluetooth és WiFi kapcsolat is lesz benne, ráadásul telefonos applikáció is érkezik hozzá, így bárhonnan kiadhatjuk majd a parancsot, hogy mi már csak a kész pirítósért ballagjunk oda.

Az árazásról egyelőre semmit nem lehet tudni, de remélhetőleg megfizethető lesz majd, és akkor konkurencia hiányában letarolja a piacot.

Forrás: Razer

Szólj hozzá