Gamer mobillal rukkolhat elő az Oppo

Amikor először megjelentek, sokan csupán múló hóbortként tekintettek a gamer okostelefonokra, erre tessék, évek elteltével is itt vannak velünk ezek a készülékek. Már szinte alig akad olyan ázsiai telefongyártó, amelynek ne lenne valamilyen játékokra kiélezett készüléke, vagy egy olyan almárkája, ami ilyen jellegű mobilokat készít. Az Oppo még nem szállt fel erre a vonatra, de ez nem jelenti azt, hogy ne szeretnének egy szeletet a gamer telefonos piacból. A legújabb információk szerint egy gamer mobilon dolgozhatnak a kínai gyártónál, és még vizuális anyagunk is van arról, hogy a készülék miként festhet majd.

A készülékre, illetve az asztalra szóló képanyagra a 91Mobiles csapata lett figyelmes, akik az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatalának oldalán szúrták ki az Oppo gamer mobilját. Sajnálatos módon a rendereket leszámítva semmilyen információ nem szerepelt az oldalon, így egyelőre ismeretlenek az Oppo gaming telefonjának paraméterei. Ami első blikkre szembetűnő lehet, hogy az okostelefon bír némi hasonlósággal az Asus ROG Phone 5-tel.

Kis vizsgálódás után azt is észrevehetjük, hogy a kijelző körüli keretek szinte nem is léteznek, a hátoldalon összesen 4 képrögzítő egység foglal helyet, illetve azt is jól látni, hogy a mobil alján fülhallgató kimenet található. Mondjuk az itt látható képek még nem feltétlenül a végleges dizájnt mutatják, csupán bizonyítékul szolgálnak az okostelefon, vagy annak projektszintű létezésére.

Egyelőre még azt sem lehet teljes bizonyossággal kijelenteni, hogy az Oppo gamer mobilja egyáltalán megjelenik, most csak annyit mondhatunk biztosan, hogy az elképzelés foglalkoztatja a kínai gyártó tervezőit, döntéshozóit. Aztán ki tudja, lehet hogy az Oppo a végén csatlakozik olyan illusztris manufaktúrák társaságához, mint a Lenovo, a Xiaomi, vagy a Razer amelyek már piacra dobtak egy, vagy akár több gamer okostelefont.

Forrás: PhoneArena

Szólj hozzá