Gamer tabletet villantott a Lenovo

A gamer táblagépek kifejezetten ritkaságnak számítanak, és habár jelentek már meg efféle portékák például a Razer vagy más gyártók jóvoltából, egy ideje nem láttunk hasonlót egyik cégtől sem. Most a Lenovo termékmenedzsere, Lin Lin megosztott néhány fotót, amelyen a Lenovo Legion Pad nevű készülék látható, ami egy gamer táblagép, mondjuk annak kifejezetten kompakt.

Elöljáróban el kell keserítenünk benneteket, mert a hardveres jellemzőket egyelőre nem tudjuk elétek tárni, minden, amit erről a készülékről tudunk csupán az, amit ezekből a fotókból ki lehet venni. Az egyiken szemből láthatjuk a készüléket, míg a másikon a hátlap egy részét tudjuk megtekinteni, rajta a Legion márkajelzéssel.

Az IT Home feltételezései szerint az itt látható képernyő nagyjából 8 hüvelykes lehet, tehát nem sokkal nagyobb ez a masina, mint egy jelenlegi Lenovo gamer mobil, mint például a Legion 2 Pro, amelynek előlapját egy 6,92 colos panel foglalja el. Lehetne vitázni azon veszi hogy a táblagép kicsi, vagy a telefon túl nagy, de az biztos, hogy a megnövelt méret jót fog tenni a hőmenedzsmentnek.

Ami még érdekes az, hogy fizikai vezérlőket nem látni a készüléken, ami egy gamer eszköz esetében némileg szokatlan lehet, ráadásul nemrégiben épp efféle eszköz szivárgott ki, a Lenovo Legion Play, ami 7 colos megjelenítővel, valamint beépített analóggal és gombokkal rendelkezett. Mondjuk erről a gépről azóta se hallottunk….

Lenovo Legion Play

Specifikációkat tehát nem tudunk, de azért nagyjából meg lehet tippelni, hogy mire lehet számítani a Lenovo Legion Pad esetében, már amennyiben valóban megjelenik. Magas képfrissítési frekvenciájú képernyő, valamilyen csúcskategóriás lapkakészlet – ezek bizony bőven benne vannak a pakliban. Már csak az a kérdés, hogy Snapdragon 888, Snapdragon 8 Gen 1, vagy netán valamelyik erősebb Dimensity chip felel majd a táblagép meghajtásáért.

Forrás: SparrowNews

Szólj hozzá