GearBest nyári vásár 2020: most ezek a legmenőbb termékek

Sokak örömére végre megkezdődött a GearBest nyári kiárusítása, vagy ahogyan ők nevezik az Évközépi Vásár. A kínai webáruház most egy rakat műszaki cikket, okosotthon összetevőt kínál kedvezményes áron, illetve akad számunkra három kiemelt ajánlatuk is. Az egyik egy gimbal/kamera, ami egyszerre kínálja egy 4K felbontású akciókamera valamint egy képstabilizátor állvány összes előnyét, a másik egy okostelefonról vezérelhető intelligens világítás, aztán van még itt egy vagány okosóra is a Xiaomi jóvoltából. Tartsatok velünk!

A GearBest nyári vásárában rengeteg termek kapható most a megszokottnál olcsóbban, ezeknek részletezésére nem is merünk vállalkozni, csak a szokásos mantránkat tudjuk ismételni, hogy nézzetek szét a kínálatban, hátha megtetszik valami! A GearBest nyári vásárának teljes választéka a lenti linken tekinthető meg:

GearBest Nyári Vásár

Az alábbiakban pedig következzék három kiemelt ajánlat a kínai webáruház munkatársainak ajánlásával!

FIMI PALM gimbal kamera

Ez a készülék lényegében egy akciókamera és egy gimbal keveréke, vagy ha úgy tetszik egy képstabilizátor, amire a leleményes gyártó egy kamerát is szerelt, így azt már nem kell megvásárolni. A készülék háromtengelyes stabilizációval bír, felvételeket 4K felbontásban készít, a beépített aksiban pedig annyi szufla van, amennyi bőven elég 240 perc működéshez. A készülék most mindössze 159,89 dolláros áron rendelhető, ami magyar valutában nagyjából 49 422 forintot jelent, de az összeg csak akkor érvényes ha használjátok a GB720SALE004 kupont vásárlás előtt. A FIMI PALM részletes ismertetője és a vásárlási lehetőségek a lenti linkekre kattintva válnak elérhetővé.

Xiaomi Yeelight 1SE okos villanykörte

Ez a termék egy idei kiadás, szóval vadonatúj, és rengeteg mindent tud. A készülék képes megjeleníteni az RGB skála összes színét, a teljesítménye 6 wattos, irányításához nem szükséges hub, mindössze egy okostelefonos alkalmazás, ami WiFi modulon keresztül kommunikál a világítótesttel. A villanykörte várható élettartama nagyjából 25 000 óra. A készülék most 15,99 dolláros kezdőáron rendelhető, ami magyar pénzben nagyjából 4950 forintot jelent. További részletek és rendelés a lenti linkekre kattintva!

Xiaomi AmazFit Stratos okosóra

A készülék részletes ismertetője ezen a linken tekinthető meg. A Xiaomi egyik legjobb okosórája most mindössze 99,99 dolláros áron rendelhető, ami cirka 30 875 forintot jelent átszámítva. Rendelés és információk a lenti linkek valamelyikén! Vásárlási link egyébként azért van minden termék alatt kettő, mert az alsó mindig egy magyarra fordított GearBest lapra visz benneteket, igaz a fordítás gépi, de talán lesznek páran közületek, akiknek jó szolgálatot tesz, pláne ha angol helyett valamilyen más nyelvet beszéltek. Ezen a linken pedig azért érdemes szétnézni mert itt lesznek majd a legforróbb nyári kuponok közzétéve, és akár igen komoly kedvezményekre is jogosultak lehetnek, akik használják őket.

Tippek a rendeléshez:

  • Megbízható oldalról rendelj (pl. GearBest, Banggood, Geekbuying, Geekmaxi, Tomtop, Aliexpress, stb.).
  • Fizess PayPallel, ha van rá mód, mert ez védelmet nyújt.
  • 35 euró (~40 dollár) végösszeg alatti rendelésnél nincs vámolás, nyugodtan rendelhetsz.
  • Drágább terméket vásárolj EU raktárról vagy valamilyen vámmentes szállítási móddal (pl. Priority Line/EU Priority Line).

További hasznos tudnivalók a KínaiGuru oldalán.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá