Gocomma 168 in 1 nosztalgia kézi játékkonzol bemutató

A Gocomma 168 in 1 nosztalgia kézi játékkonzol egyszerre lesz öröme a gyerekeknek és a fiatal szívű felnőtteknek. Az apróság számos beépített játékkal rendelkezik, hordozható, és garantáltan kiváló szórakozás az egész család számára. Az ingázók számára valódi társ lehet a szürke mindennapokban, de akár az otthon melegében is remek időtöltés válhat a ebből a jópofa retró kézikonzolból.

A Gocomma 168 in 1 nosztalgia kézi játékkonzol az alábbi linken vásárolható meg:

Nincs is nagyobb élvezet, mint egy olyan termékről értekezni, ami még a sorok írójának is kifejezetten szimpatikus. Na nem mintha az eddigi cuccok között ne lennének szívemnek kedves eszközök, különösen azokat díjazom, amelyek megkönnyítik a házimunkát. Amikor viszont kikapcsolódásról van szó, a régi klasszikus játékoknál egyszerűen nincs jobb opció.

A Gocomma masinája lényegében nem egyéb, mint egy aprócska NES emulátor, 168 igazi retro klasszikussal a beépített tárhelyén. Nyilván van rá százalékos esély, hogy nem mindenki kedvence lesz ezen a listán rajta, de a széles választékban rengeteg zsáner megtalálható. A kínálatban lövöldözős, árkád, sport, és természetesen verekedős játékok is akadnak szép számmal. A készülék mondhatni tökéletes ajándék a gyerekeknek, a retrojáték fanatikusoknak, vagy akár a gyűjtőknek.

Alapesetben a szórakozás ezen a készüléken, illetve annak három hüvelykes kijelzőjén zajlik, de igény esetén a kézikonzol televízióra is csatlakoztatható. A szerkezet belsejében egy 850 mAh kapacitású akkumulátor található, amelynek köszönhetően hat órányi folyamatos játékra van lehetőségünk egy töltéssel.

Ha már kicsit benne vagy a korban, akkor pontosan tudod, mennyire szórakoztató tud lenni egy vagány NES játékprogram, a fiatalabbak számára pedig egy szinte kimeríthetetlen kincsesbánya tárul fel, mihelyt a kezükbe veszik ezt a jópofa masinát.

Az én örök kedvencem a Super Mario volt és marad, igazából ha csak ez az egyetlen játék volna előretelepítve a készüléken, már akkor is megérné az árát. Ahhoz képest, mennyi mókát és örömet fog okozni ez a kézikonzol, a vételár mondhatni bagatell.

A Gocomma 168 in 1 nosztalgia kézi játékkonzol most a GearBest oldalán 15.99 dolláros áron rendelhető meg, vagyis még 5 ezer Ft-ba sem kerül:

Forrás: GearBest

Szólj hozzá