Gocomma A6 okosóra bemutató

A Gocomma A6 okosóra kiváló választás a sportos, vagány órák szerelmeseinek. A készülék természetesen nem csupán külalakjával, hanem a rengeteg funkciójával is kiemelkedik a konkurens termékek közül, az ára pedig olyan kedvező, hogy talán el sem fogod hinni. Tartsatok velünk, az alábbiakban igyekszünk röviden bemutatni ezt a pazar tartozékot, ami hamar a mindennapok elválaszthatatlan részévé válhat.

A Gocomma A6 okosóra az alábbi linken vásárolható meg:

A készülék rengeteg hasznos tulajdonsággal és funkcióval rendelkezik, nem is igyekszünk mindet bemutatni, csak a fontosabbakat vesszük górcső alá. A Gocomma órája tud például pulzust, véroxigén szintet és állítólag még vérnyomást is mérni, amik nem csupán a sportemberek esetében jöhetnek jól.

Persze egy ilyen apróság nem érhet fel egy profi orvosi kütyüvel, de mindenképpen jól jöhet iránymutatásképpen.

A tartalmakat és minden fontos infót, értesítéseket egy 1,3 hüvelykes, 240×240 pixeles felbontással rendelkező TFT kijelzőn tekinthetjük meg, amelyet az érintéseink révén tudunk vezérelni.

A csinos óra némi ellenállással is bír a vízzel és a porral szemben, nyilván nem véd mindentől egy IP64 minősítésű borítás, de azért jó ha van.

A készülék belsejében egy Bluetooth 4.0 modem felel a stabil vezeték nélküli kapcsolatokért, az óra a legtöbb Android és iOS operációs rendszert futtató eszközzel szót is fog érteni, képes lesz megjeleníteni különböző alkalmazások értesítéseit.

Ha párosítva van bármilyen szerkezettel, akkor az órával el lehet sütni annak kameráját, illetve lehetőségünk van a mobilt, tabletet megcsörgetni, ha netán nem találnánk. A Gocomma A6 belsejében egy 180 mAh kapacitású akkumulátor található, ami a gyártói leírások szerint 10 napos működést képes biztosítani, míg a készenléti idő 60 napos is lehet. Az apróság töltéséhez mindössze két óra szükséges.

A Gocomma A6 okosóra a GearBest oldalán most 16.99 dolláros áron kapható:

Forrás: GearBest

Szólj hozzá