Gond lehet az új iPhone-ok akkumulátorával?

Nyugtalanító hírek érkeztek a legújabb iPhone modellekkel kapcsolatban, mivel az egyik tulajdonosnak mindössze néhány nap használat után máris tönkrement a készüléke, és nem ez az egyetlen ilyen eset.

Nem elég, hogy az iPhone 8 megjelenésére és eladási eredményeire is negatív hatással van az iPhone X bejelentése, most további aggodalmak is felmerültek. Egy bizonyos Wu kisasszonynak – aki egy tajvani hölgy – mindössze 5 nap használat után ment tönkre a készüléke. Történt ugyanis, hogy töltés közben a telefon gyakorlatilag kettényílt.

A tulaj állítása szerint a töltőre csatlakoztatás után néhány perccel elkezdett domborodni a telefon, míg végül szétnyílt. Egyelőre szakértők vizsgálják a hibát, de szinte biztosra vehető, hogy az aksival van gond.

Mint kiderült, ez nem is egyedi eset, hiszen Japánból már érkezett másik negatív felhasználói visszajelzés is. Ott az egyik vásárló eleve szétnyílt telefont kapott, amit a csomagolás felbontása után vett észre.

Már az a pletyka is terjed, miszerint a problémás akkumulátorok beszállítója ugyanaz a cég, aki a Samsungnak a Note 7 akkumulátorokat is szállította.

Reméljük itt kisebb a probléma, és csak egyedi esetekről van szó.

Forrás: Phandroid

Szólj hozzá