GPS-es okosóra, Lenovo memóriakártya és Xiaomi hajvágó a legújabb akciós válogatásban

A legújabb GearBest-es akciós válogatásban egy beépített GPS navigációval rendelkező okosóra, a méltán népszerű Lenovo cég micro SD kártyája, valamint egy Xiaomi márkájú hajvágógép lesz a főszereplő.

Mobvoi TicKasa Vibrant okosóra

A készülék 1,3 colos TFT kijelzővel rendelkezik, amelyen összesen 240 x 240 pixel sorakozik. Az okosóra négyzetes kialakítást kapott, akárcsak az Apple Watch, külső borítása pedig ellenáll az elemeknek, mégpedig az 5ATM minősítésnek megfelelően, tehát elvileg 50 méter mélyre is aláereszkedhetünk az órával a csuklónkon. Az óra támogat minden Android vagy iOS operációs rendszert futtató eszközt, de mégsem ez a legklasszabb funkciója, hanem a beépített GPS navigáció, ami okostelefon párosítása nélkül is tökéletesen jól teszi a dolgát. Pulzusmérés, lépésszámlálás, alvásmonitorozás, értesítés kijelzés és multimédia távvezérlés szintén részét képezi a funkciók sorának. Az óra belsejében egy 210 mAh kapacitású akkumulátor található, ami a gyártói leírások értelmében nagyjából hét napos működést képes biztosítani normál felhasználás mellett. Az okosóra most mindössze 49,99 dolláros áron rendelhető a GearBest jóvoltából, ami magyar valutára átszámítva nagyjából 15 445 Ft-ot jelent. További részletek és megrendelés a lenti linkek valamelyikén!

Xiaomi RIWA haj és szakállvágó

Őszinte leszek, egy ilyen készülékről iszonyat nehéz hosszan és érdekesen értekezni, így a lehetőséget most skippelem, de a masina funkciója a név alapján amúgy is teljesen egyértelmű, ami érdekessé teszi a gépet az, hogy saját beépített akkumulátorral rendelkezik, ez pedig lehetővé teszi az akár 160 perces működést. A Xiaomi gépe kiváló társa lesz azoknak, akik sokat utaznak, de nem akarnak úgy kinézni, mint egy hobó. A hajvágógép most a D566A3300D227001 kód felhasználását követően mindössze 24,99 dollárért lehet a tiétek, ami magyar pénzben cirka 7 722 forintot jelent. További részletek és megrendelés a lenti linkeken!

Lenovo Class 10-s micro SD, 64 GB-os

Táblagépek, okostelefonok, TV-okosítók, drónok – az ilyen masinák szinte minden esetben profitálnak a memóriakártyás bővítésből, már amennyiben elérhető ez az opció az adott termék esetében. A Lenovo kártyája 100 MB/s olvasási sebességgel rendelkezik, Full HD tartalmakhoz tökéletes lesz, de talán a 4K kontenttel is megbirkózik. A Y56590E02F6 kupon felhasználását követően a vételár mindössze 7,99 dollár lesz, ami magyar valutára átszámítva nagyjából 2 469 Ft-ot jelent. Ha szeretnél többet tudni, rendelni, akkor kattints a lenti linkek bármelyikére!

Tippek a rendeléshez:

  • Megbízható oldalról rendelj (pl. GearBest, Banggood, Geekbuying, Geekmaxi, Tomtop, Aliexpress, stb.).
  • Fizess PayPallel, ha van rá mód, mert ez védelmet nyújt.
  • 37 euró (~41 dollár) végösszeg alatti rendelésnél nincs vámolás, nyugodtan rendelhetsz.
  • Drágább terméket vásárolj EU raktárról vagy valamilyen vámmentes szállítási móddal (pl. Priority Line/EU Priority Line).

További hasznos tudnivalók a KínaiGuru oldalán.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá