Gyártási problémák miatt késhet az Apple Watch Series 7

Egy meglehetősen megbízható forrásból származó jelentés szerint az új Apple Watch Series 7-tel kapcsolatban olyan gyártási problémák merülhetnek fel, amelyek miatt késni fog az almás gyártó vadonatúj okosórája. És még mielőtt bárki arra gondolna, most kivételesen nem az egész világot sújtó globális chiphiány tesz be a viselhető eszköz érkezésének.

Az értesülések forrása nem más, mint Mark Gurman, a Bloomberg újságírója, aki elég megbízható szokott lenni, igaz a 4K-ban megjelenítő Nintendo Switch Pro érkezését csúnyán benézte, de máskülönben abszolút autentikus a fickó. A késés oka az értesülései szerint valószínűleg az új, nagyobb kijelző lehet. Amennyiben gyártási problémák merülnek fel, többféle végkimenetel lehetséges. Elhalaszthatják a termék bejelentését, vagy bejelentik, viszont a forgalmazás dátuma eltolódik, és persze otthon a legrosszabb forgatókönyv, hogy a készülék csak korlátozott mennyiségben lesz elérhető.

Előzetes renderek

Gurman szerint a második fog történni, tehát az órát bejelentik ugyan, de majd csak valamikor később lehet megvásárolni. Az a bizonyos bejelentés pedig az új iPhone modellekkel egyidőben történik majd, amire ha minden jól megy, szeptember 14-én kerülhet sor. Az órákat aztán majd valamikor októbertől lehetne megvásárolni, de az is elképzelhető, hogy csak az érintett Apple Watch variánsok késnek, a többit pedig ugyanúgy be lehet majd szerezni. Gurman valószínűtlennek tartja, hogy magát a bejelentést is elhalasztják, és az újságíró szerint az legelső, sajtó-munkatársaknak szánt meghívásoknak már a héten meg kell érkezniük.

Forrás: Bloomberg

Szólj hozzá