Gyártósori fotó tanúskodik a Huawei P40 kamerájáról

A Huawei felsőkategóriás telefonjai mindig tudnak valami újat mutatni, főleg ha fotózásról van szó, hiszen ezt a témakört a gyártó nagyon komolyan veszi. Ezért is lehet érdekes az a gyártósori fotó, amin a Huawei P40 kamerakészletének foglalatát láthatjuk, ugyanis ez megerősít néhány korábbi szóbeszédet.

A napvilágra került fotón a Huawei P40 széria alapmodellje látható, legalábbis állítólag, vagyis egészen pontosan az a foglalat, ahova majd annak kamerarendszere, illetve az azt alkotó érzékelők kerülnek. A tavasszal debütáló prémium okostelefon az itt látottak alapján tripla kamerás hátlapi képrögzítő egységgel fog érkezni, és mindhárom érzékelőnek kör alakú kivágás ad majd otthont. Egyikük sem lesz tehát periszkópos telefotó egység, mivel azokat általában valamilyen téglalap kialakítású modulba pakolják. Ez a hardveres plusz valószínűleg a Pro variánsnak lesz fenntartva, pontosan úgy, ahogyan az elődök, vagyis a jelenlegi generáció esetében történt.

A többi kivágás duál LED villanóra és egy lézeres szenzorra utai. Összességében véve kijelenthető, hogy a kamerakészlet sokban hasonlít(hat) a Honor V30 Pro képrögzítőjére. A fotó persze nem sokat árul el a telefon kameráinak képességeiről, és ami azt illeti, egyelőre nem erősítette meg semmilyen forrás sem, így érdemes némi fenntartással kezelni.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá