Gyönyörű renderképek érkeztek a Huawei P10 Plus-ról

A Huawei P10 és P10 Plus az MWC-n kerül majd bemutatásra, tehát február 26-án láthatjuk őket legelőször. A kiszivárogtatott képek nem hagynak túl nagy teret a fantáziánknak, ugyanis egy az egyben látható rajtuk minden a P10 Plus-ról.

A két modell egyébként funkciókban és specifikációikban is meg fog egyezni. A különbség az lesz, hogy a P10 Plus a képeken is látható módon hajlított kijelzőt kap, és eltűnik róla az előlapi Home gomb. A megjelenítő 5,5 colos QHD felbontású lesz. A házban egy Kirin 960-as lapkakészlet dolgozik majd 32, 64 vagy 128 GB belső tárhely társaságában, amelyek feltételezhetően külön variánsokat képezhetnek.

Kamera tekintetében nem lesz túl nagy változás a tavalyi P9-hez képest, ugyanis 12MP-es duplalencsés rendszert kapnak Leica támogatással, a szelfikamera pedig 8MP-es lesz. Az ujjlenyomat-olvasó szokásokhoz híven a készülékek hátuljára kerül. Érdekes, hogy a méretkülönbség ellenére mindkettő modellt egy 3100 mAh-s telep látja el árammal.

A készülék alján láthatjuk, hogy megmarad a 3,5 mm-es Jack aljzat és hogy USB-C csatlakozóval lesz ellátva. Természetesen Android 7.0 Nougat rendszerrel érkeznek majd.

A P10 is feltűnt egy videón, amin 360°-os szögben körbetekinthetjük a készüléket:

Mi már alig várjuk a 10 nap múlva megrendezendő MWC-t! És ti?

Forrás: GizChina

Szólj hozzá