Háború a vérszívók ellen, avagy akciós szúnyogirtók a GearBest oldalán

Ismét eljött az idő… A vérszívók újra köztünk járnak, és nincs többé senkinek nyugalma, az éjszaka birodalma csatatérré vált… Vagy ők, vagy mi… Nem, ezúttal nem a legújabb Penge filmet konferáltam fel, hanem a nyavalyás szúnyogokról beszélek, amiket állítólag írtanak, de gyakorlatilag ezt mi nem annyira vesszük észre. Vegyük a dolgokat a kezünkbe, és lássuk miket ajánl a GearBest erre a problémára. Bár a szajré nem lesz itt másnapra, ez egy olyan gond, ami október közepéig is megkeserítheti az életünket, szóval érdemes lesz megfontolni pár szúnyogriasztó apróság beszerzését.

“Hallga csak, az éjszaka gyermekei, mily édes az ő zenéjük..” Hát szerintem kevesen szeretik ha a szúnyog a fülükbe hegedül, így mondjuk be lehet ellenük vetni a Xiaomi Mijia okos szúnyogriasztót, aminek a belsejében egy apró lapka tartalmazza az apró férgek számára elviselhetetlen illatanyagot, ez persze teljesen veszélytelen az emberre. A készülék működése halk, mindössze két ceruzaelem szükséges az üzemeltetéséhez, és képes összesen tíz négyzetméter területet tisztán tartani a szúnyogoktól. A masina belsejében már ott lesz egy lapka, ez összesen 90 napra elegendő illatanyagot tartalmaz, nem butaság belőle többet is beszerezni. A készülék most csupán 4323 forintos áron kapható, de ha használod a GBXMMJMWQ kupont, az még kedvezőbb lesz. A termék okostelefonról vezérelhető, és részét képezi a Xiaomi otthoni ökoszisztémájának.

“A vér az élet..” Az Utorch fotokatalitikus szúnyogölő lámpája pedig a halál maga a vérszívók számára, a készülék ráadásul azoknak is opció lehet, akik félnek ezektől a szúnyogriasztó kemikáliáktól. A készülék különleges fénye magához csalogatja a nyomorult jószágokat, majd a lámpa beszippantja őket, és ezzel be is teljesedik a sorsuk. A szerkezet működése teljesen halk, és USB árammal is tökéletesen működik, szóval nem ez a gép fogja megdobni a villanyszámlát. A masina nem kerül többe most 3750 forintnál, de a GDXPPMKL külön képes tovább mérsékelni az árát.

“Soha nem iszom bort…” De a véremből se fogsz kis barátom, mert a Beamday SB-6082 szúnyogirtó lámpája szintén vegyszerek és adalékanyagok nélkül számol le az éjjeli pihenés megkeserítőivel. A metódus itt is ugyanaz, egyszerű és nagyszerű: a gép fényt bocsát ki, a szúnyog belerepül, aztán jön egy elektromos csapás és vége a dalnak. A készülék működtetéséhez mindössze USB áramra van szükség, szóval akár viheted magaddal a szabadba. Ez azért már egy komolyabb fegyver a rovarok ellen, így az ára is kicsit több, ám a 9514 forintos árat a GBSZYH05232 kuponnal tovább lehet csökkenteni.

“Mi erdélyiek jól bírjuk a fájdalmat…” Az Ip-023 fotokatalitikus lámpája a korábban leírt módon gyilkolja a szúnyogokat. A szerkezet által kibocsátott fény magához édesgeti a bosszantó rovarokat, majd beszippantja és megsemmisíti őket. A készülék tipikus példája annak, hogy az alagút végén lévő fény nem mindig jelent jót. Az Ip-023 működéséhez nem szükséges vegyszer, a masina nagyon csendes, és csupán minimális energiaszükséglete van. A készülék most a GearBest oldalán magyar valutára átszámítva kb. 3170 forintos áron kapható.

“Ne féljen, akarom ezt az interjút…” Nekünk sem kell félni az éjjeli rovaroktól, ha ezt a lámpát használjuk. Szintén egy fotokatalitikus megoldás, igaz némileg eltérő formatervvel, de szinte teljesen egyező funkcionalitással, mármint a többi hasonló készülékhez képest. A szerkezet környezetkímélő anyagokból készült, és nem csupán riasztja, hanem meg is semmisíti az éjjeli vérszívókat. A működése egyszerű, az energiafogyasztása kvázi elenyésző, az ára pedig filléres. A GearBest oldalán magyar valutára átszámítva kb. 3458 forintos áron megy most ez a masina, óvjon benneteket míg fel nem jön a nap.

“Némelyik rohadék mindig széllel szembe pisál…” Végül de nem utolsósorban, jöjjön egy Yeelight termék, ez a kínai gyártó már otthon van a különböző fényforrások készítésében, ez a masina viszont egyszerre hordozza magában egy szúnyogirtó lámpa, és egy légycsapó erényeit, mert a készüléket mindkét módon lehet használni. A szerkezet ultraibolya fény segítségével csalogatja magához a rovarokat, amelyeket elektromos áram segítségével végez ki. Mivel a működéshez nincs szüksége semmilyen adalékanyagra, a lámpa teljesen veszélytelen az emberi egészségre. Mivel bármilyen USB energiaforrás tökéletesen elegendő az üzemeltetéshez, bárhol és bármikor felveheted a harcot a szúnyogokkal. A Yeelight szúnyogirtó lámpája a GearBest oldalán magyar valutára átszámítva kb. 10 380 forintos áron kapható.

Amennyiben szeretnél tisztában lenni a legújabb termékekkel a GearBest oldalán, akkor érdemes az alábbi linkre kattintva tájékozódni!

GearBest Legújabb Termékek Vására

Forrás: GearBest

Szólj hozzá