Halloween mintás limitált memóriakártyák érkeztek az Alfawise-től

A kínai Alfawise gyártó valószínűleg már nem ismeretlen a számotokra, hiszen a manufaktúra készít mindenféle otthoni takarító gépezetet, kamerát és megfigyelő rendszert, de még az SD kártya bizniszben is benne vannak. A nagy sebességű memóriakártyáik ezúttal limitált kiadású, Halloween mintás kiszerelésben is kaphatóak, ezek egyrészt rohadt jól néznek ki, másfelől piszok gyorsak, boldogulnak a 4K felbontású tartalmakkal, és a strapát is jól bírják.

Nyilván nem ismeretlen előttünk a magyar olvasók és a vásárlóközönség bizalmatlansága a kínai eredetű memóriakártyákkal és egyéb adattárolókkal szemben, de úgy gondoljuk hogy azok az emberek akik nap mint nap bizalmat szavaznak a Xiaomi, Huawei, vagy az Oppo cégeknek, talán képesek lesznek túllátni az előítéleteiken.

Ha más nem érdemes egy nagyobb rendelés mellé hozzácsapni néhányat ezekből a kártyákból, hiszen az áruk filléres, így aztán Ti magatok is meggyőződhettek róla, egyáltalán nem rosszak ezek az apróságok. Itt és most a 64 GB kapacitású kártya promóciója látható, de létezik 128, valamint 32 GB-os verzió is a limitált szériás Halloween mintás változatokból. A 64 GB-os kártyának a maximális olvasási sebessége 80 MB/s, míg írni 30 MB/s sebességgel lehet rájuk.

Fontos: ahhoz, hogy elérjük ezeket a sebességeket szükségünk van a megfelelő kártyaolvasóra, csatlakozókra, és az sem hátrányos, ha az a készülék, amivel az írási/olvasási műveleteket végezzük nem húsz évvel ezelőtti hardverrel rendelkezik. Persze a legtöbb felhasználót hidegen hagyják a száraz technikai részletek, őket az érdekli, vajon lehet-e 4K videókat rögzíteni egy ilyen micro SD kártyára? A válasz természetesen igen.

Az Alfawise kártyái IPX7 minősítéssel rendelkeznek, ellenállnak tehát a víznek, a hidegnek, és a szélsőséges forróságnak is. Az Alfawise Halloween mintás micro SD kártyája, amennyiben a 64 GB-os verziót választjuk 3027 forintos áron lehet a miénk a GearBest jóvoltából.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá