Hamarosan akár Spotifyra is ébredhetnek az androidos felhasználók

Sokan örülni fognak a Spotify integrációjának Google alkalmazásába, mivel így már a legújabb zeneszámokra is ébredhetünk majd, ráadásul előfizetéshez sem kötik a használatát.

Érdekes opció kerül hamarosan a Google Óra alkalmazásába, mivel a következő frissítéssel már nem csak a mobilon lévő dallamokból választhatunk majd, hanem a Spotify kínálatából is. Így lehetőségük lesz egy számot, de akár egy lejátszási listát is beállítani ébresztőnek. Miután felkelünk, és kinyomjuk az ébresztést, opcióként akár tovább is hallgathatjuk a muzsikát, így kellemesebbé téve a reggelünket.

Azt azért meg kell jegyeznünk, hogy kifejezetten meglepő lépés ez a Google részéről, mivel házon belül is meg tudták volna oldani (pl. YouTube Music). Elképzelhető, hogy először letesztelik a dolgot, és később szélesítik ki a kínálatot.

A frissítés valamikor a jövő hét folyamán várható, és a Google Cluck, illetve a Spotify alkalmazás legfrissebb verziójával válik majd elérhetővé az funkció. Ha ezek teljesülnek, utána a dallam kiválasztásánál megjelenik majd a Spotify fül, ráadásul a használatához nem is lesz szükség prémium előfizetéshez.

Forrás: GSMarena

Szólj hozzá