Hamarosan bemutatják a Xiaomi legújabb keret nélküli mobilját

A Xiaomi Mi Mix szériájának utolsó tagja alig néhány hónapja jelent meg, és máris érkezik a legújabb változat, amely a poszter alapján valóban kiérdemli a kávamentes mobil elnevezést.

Nem véletlenül olyan népszerűek a Xiaomi keret nélküli mobiljai, hiszen az aktuális csúcshardvert kapják meg, mellé pedig kifejezetten egyedi dizájnnal, és vékony kávákkal rendelkeznek. Persze mindig  van hova fejlődni, így alig 4 hónappal a Mi Mix 2S megjelenése után máris érkezik az utód. A gyártó máris útnak indítottak a hype vonatot, és kiadott egy képet, ami egészen meggyőzőre sikerült.

Bár csak a mobil alja látszik, a káva gyakorlatilag eltűnt. Persze még ne vegyük készpénznek a dolgot, hiszen a Lenovo is eljátszotta ezt, majd a végén kaptunk egy vastag kávás, notch-csal szerelt mobilt, ami nem is hasonlított az előzetesen beharangozott készülékre.

A Xiaomi ekkorát nem szokott füllenteni (bár már őket is rajtakapták azon, hogy a posztereken kicsit vékonyabb volt a káva, mint a tényleges készüléken). Egy korábbi kép szerint az is valószínűsíthető, hogy periszkópszerű kamerát kapunk majd, ezért nem lesz felül szenzorsziget.

Mindenesetre már nem kell sokáig várni a telefonra, mivel a poszter szerint szeptember 15-én bemutatják majd. Szóval aki keret nélküli mobil vásárlásán gondolkozik, az most már  várja ki ezt a két hetet, mivel a Xiaomi Mi Mix 3 valószínűleg nagyon jó vétel lesz majd.

Forrás: GSMarena

 

 

Szólj hozzá