Hamarosan bemutatkozhat a Samsung Galaxy Watch Active 2

Úgy látszik, hogy augusztus elején nem csak új mobilt mutat majd be a dél-koreai gyártó, hanem a fitnesz funkciókra fókuszáló okosórájuk következő változatát is megismerhetjük.

A Galaxy Watch Active nem is olyan régen, még februárban mutatkozott be a Galaxy S10 szériával, így kissé meglepő lehet, hogy máris érkezik az utódja. A Samsung hordozható termékekért felelős részlege állítólag már jó ideje fejleszti az újdonságot, amely még jobb dizájnt, és néhány extra funkciót is kap majd az elődhöz képest.

Az első kép már ki is szivárgott, amit Evan Blass-nak köszönhetünk. Ezen a képen rózsaarany színben csodálhatjuk meg a kütyüt, amely a hírek szerint 40 és 44 mm-es méretben is elérhető lesz majd, és lesz belő WiFi, illetve LTE képes változat is. A szokásos szíjak mellett elegánsabb, bőrből készült szíjjal is kérhetjük majd.

A rengeteg fitnesz funkció mellet az egészséggel kapcsolatos fícsörök sem maradnak majd ki, ráadásul az esésészlelést is megkapja az óra, amely akár életeket is menthet.

A szivárgó információk alapján augusztus 7-én, a Galaxy Note 10 társaságában mutathatja majd be a Galaxy Watch Active 2-t a Samsung. Az áráról egyelőre még nincs információ, de várhatóan némileg drágább lesz az elődnél, melyet jelenleg 60 ezer Ft környékén lehet beszerezni.

Forrás: Sammobile

Szólj hozzá