Hamarosan egy újabb csúcsmobilt dob piacra a Xiaomi

A Xiaomi mostanra már nem csak a kedvező árú készülékek piacán próbál aratni, hanem a prémium szegmenst is folyamatosan ostromolja, így nem meglepő, hogy a Mi 10 széria is hamarosan egy újabb taggal bővülhet majd.

Amikor a Xiaomi bemutatta a Mi 10 szériát, akkor már látszott, hogy ezek bizony a nagyok ligájába érkeztek, hiszen megalkuvást nem igazán kell kötnünk az esetükben. Cserében viszont már ezekben az esetekben szó sem volt a céget jellemző kedvező árcéduláról, hiszen a Mi 10 Pro ára 1000 euró, azaz kb. 350.000 Ft lett.

Érkezik azonban egy még ennél is komolyabb modell, amely minden bizonnyal a Mi 10 Pro+ néven kerülhet majd forgalomba. A hírt a Redmi termékigazgatója erősítette meg, és ez már mind tudásban, mind pedig az árcédula terén feljebb teszi a lécet.

Nagy valószínűséggel ebbe már a Snapdragon 865+ chip kerül, a kijelző pedig 120 Hz-es képfrissítéssel elláttot OLED kijelző lesz majd. Ezen kívül hallani még 12X-es hibrid zoomról és 65 W-os gyorstöltésről is.

Sajnos Wang Teng azt nem árulta el, hogy mikor is érkezhet majd a mobil, és az áráról is csak annyit mondott, hogy jobb, ha már most elkezdenek a rajongók spórolni rá. Ezek alapján sajnos semmi jóra nem számítunk, hiszen minden bizonnyal ez lesz majd az első Xiaomi mobil, amelyhez 1.000 eurónál drágábban juthatunk hozzá.

Forrás: NotebookCheck

Szólj hozzá