Hamarosan érkezhet egy olcsóbb Netflix előfizetési opció mobilokra

A Netflix hihetetlen tempóban terjed, ám ez még tovább gyorsulhat, hiszen hamarosan bevezetésre kerülhet majd egy sokak számára von, kedvezményes lehetőség is az előfizetések közé.

Az Economic Times értesülései szerint a cég már el is kezdte az új csomag tesztelését Indiában, ám a későbbiekben ez bizonyára mindenhol elérhetővé válhat majd. Természetesen az költségcsökkentésnek ára van, de még így is nagyon jó ajánlatnak tűnik a dolog.

A tervek szerint 3,6 dollárba (1000 Ft) kerül majd a csomag, ez pedig pontosan a fele a mostani legolcsóbb Netflix előfizetésnek. Ez nagyon baráti árnak tűnik, és már az is kiderült, hogy mi a különbség a csomagok között. Mindkettő SD minőséget kínál, ráadásul csak egyetlen készüléken használhatjuk, ám az olcsóbb változat esetében ez a készülék kizárólag mobiltelefon lehet. Ez persze annyira talán nem is nagy probléma, hiszen az SD minőség amúgy sem mutat jól egy nagyobb TV-n.

Bizonyára sok olyan előfizető van, akik csak mobilon használják a Netflix előfizetésüket, és nekik kifejezetten jól jönne az új csomag, hiszen fél áron jutna hozzá ugyanahhoz a tartalomhoz. Bár a Netflixé a legnépszerűbb szolgáltatás jelenleg, és ők kínálják a legváltozatosabb, illetve a legtöbb saját készítésű tartalmat is, ennek ellenére a jövőben muszáj lesz tovább toborozniuk a felhasználókat.

Jelenleg ők az egyik legdrágább streamer szolgáltató, ráadásul még áremelésről is pletykáltak mostanában. Emellett arról sem szabad megfeledkezni, hogy hamarosan több nagyhal érkezik majd erre a piacra. A hírek szerint még idén elindul majd az Apple és a Disney szolgáltatása is, onnantól pedig nagyon komoly verseny lesz majd a felhasználók kegyeiért, és jóval nehezebb lesz dolga lesz a Netflixnek is.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá