Hamarosan érkezik a Messenger régóta beígért funkciója

A Facebook már régebben megígérte a felhasználóknak az üzenetek visszavonását, ám eddig nem kaptuk meg ezt a funkciót, de úgy tűnik, hogy ez hamarosan megváltozhat.

Kivel ne fordult volna még elő, hogy véletlenül másik személynek küldte el a nem neki szánt üzenetet, vagy egyszerűen csak olyat írt, amit esetleg később megbánt. Ilyenkor sajnos nem volt mit tenni, de szerencsére úton van a segítség.

Néhány hónappal ezelőtt már volt róla szó, hogy néhány bennfentesnek eddig is megvolt a lehetősége az üzeneteinek törlésére, és ezt elég nagy felháborodás követte. Ekkor azonban megígérték ennek bevezetését a földi halandók számára is, ám a mai napig semmi konkrétumról nem lehetett hallani.

A hírek szerint a közösségi oldalon már tesztelik az üzenetek visszavonására szolgáló funkciót. Néhány screenshot is árulkodik erről. A hírek szerint csak hosszan kell kattintanunk majd az adott üzenetre, és rögtön két opciót is kapunk. Az egyik az üzenet küldésének visszavonása, a másik pedig a törlése.

A visszavonás és törlés elvileg csak egy adott ideig lesz elérhető, utána pedig már nem tudunk változtatni rajta. Így tehát teljes szabadságot még mindig nem kapunk, ám ez is több, mint a semmi.

Forrás: Phonearena

One Response

Szólj hozzá