Hamarosan érkezik a Netflix és a YouTube a Teslákra

Az önvezető autók egyenesen a jövőbe vezetnek minket, és hamarosan már kedvenc filmjeinket és sorozatainkat is élvezhetjük majd a hazaút közben, mivel a legnépszerűbb streamer szolgáltatásokkal bővül a Teslák repertoárja.

Maga Elon Musk árulta el a jó hírt, miszerint a Teslák szoftvere hamarosan bővül, és a YouTube és Netflix alkalmazások is elérhetővé válnak a fedélzeti számítógépen. Persze aki akarta, az mondjuk egy tablettel eddig is filmezhetett az autóban, ám a Tesla nagy képernyője, illetve remek hangrendszere teljesen más élményt kínál majd.

Bizonyára sokan tekintenek erre úgy, hogy túl veszélyes a dolog, ám Elon gyorsan megnyugtatott mindenkit, hogy maga a funkció csak két esetben lesz elérhető. Az egyik amikor az autónk áll, és ilyenkor természetesen szabadon használhatjuk majd a programokat, ám vezetés közben le lesznek tiltva a szolgáltatások.

Az önvezető funkció aktiválása után is használhatjuk majd a szolgáltatásokat, és kedvünkre filmezhetünk majd. Igazi szórakoztató központtá válik ezzel a Tesla, bár okunk eddig sem lehetett panaszra, hiszen még beépített játékokkal is rendelkeznek, melyek szintén jól jöttek az unalmas percek elütésére.

Forrás: FlatpanelsHD

Szólj hozzá