Hamarosan Magyarországon is elérhetővé válik az Apple Pay

Sokak szívfájdalma volt az elmúlt években, hogy kis hazánkban nem volt elérhető az Apple fizetésre alkalmas szolgáltatása, ám a legfrissebb hírek szerint ez hamarosan megváltozik.

A MacRumors adta hírül a napokban, hogy az Apple végre kibővíti a fizetős szolgáltatását, és még a nyár elején elérhetővé teszik ezt Magyarországon és Luxemburgban egyaránt.

A cupertinói cég már egy ideje elkezdett terjeszkedni Európában is, és több országban elérhetővé tették az Apple Pay-t, ám eddig sajnos kis hazánk kimaradt a jóból. A MacRumors azonban kiszúrt egy változást az Apple bétaszerverein, hiszen megjelent a HU szócska, ez alapkán pedig akár napokon belül megkaphatjuk a szolgáltatást.

Aki esetlen nem ismerné az Apple Pay-t, annak azt érdemes tudni róla, hogy kiválthatjuk vele a bankkártyánkat, és iPhone-unk, vagy akár az Apple Watch okosóránk segítségével tudunk fizetni a boltokban.

Az almás cég egyébként gőzerővel próbálja minél több országban bevezetni az Apple Pay-t, hiszen állítólag Hollandiában, Romániában, Lettországban, Görögországban, Portugáliában, Szlovákiában és Szlovéniában is hamarosan megjelenik majd. Ez egybevág azzal a kijelentéssel, amit Tim Cook tett márciusban, miszerint 2019 végéig nagyjából 40 országra szeretnék kiterjeszteni a szolgáltatást.

Forrás: MacRumors

Szólj hozzá